Вхід | Реєстрація

«Ворскла» вийшла в чвертьфінал Кубка України з футболу

«Ворскла» вийшла в чвертьфінал Кубка України з футболу

«Ворскла» і «Чорноморець» залишили полтавську публіку без голів

27 жовтня у Полтаві на стадіоні «Ворскла» імені О. Бутовського відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Кубка України з футболу між місцевою «Ворсклою» і одеським «Чорноморцем». Перший матч в Одесі наша команда виграла з рахунком 1:0, тож почувалася комфортно. А от полтавські вболівальники вирішили, що їм холодного осіннього вечора на стадіоні комфортно не буде і залищилися вдома. Глядачів на трибунах було значно менше, аніж на матчах чемпіонату. На трибунах дійсно було холодно, тому перед матчем глядачів гріла запальна музика, а під час матчу мала б зігріти гаряча гра улюбленців.
«Ворскла» — «Чорноморець» 0:0

«Ворскла»: Богуш, Сімінін, Даллку, Є. Ткачук, Сапай, Скляр, Чеснаков, Громов, Бартуловіч, Турсунов, Бараннік (А. Ткачук, 46)

Головний тренер: Василь Сачко

«Чорноморець»: Безрук, Ковалець (Слінкін, 69), Коркішко, Смірнов, Мурашов (Яворський, 55), Гадрані, Шаповал, Калітов, Переверза, Немчанінов, Петько

Старший тренер: Олександр Бабич

На 87-й хвилині вилучено Гадрані (друга жовта)

«Ворскла» вийшла на цю гру з деякими змінами в складі, порівняно з переможним матчем з «Карпатами». Так у центрі оборони разом з Армендом Даллку замість Дитятьєва зіграв Євген Ткачук. Також в основі вийшли Младен Бартуловіч та герой Львова Олег Бараннік. Полтавці розпочали гру з атак. Так вже на 3-й хвилині після передачі від Санжара Турсунова міг забивати Артем Громов, проте його випередив голкіпер. У «Чорноморця» ж було кілька моментів у середині тайму. Захист «Ворскли» діяв надійно, тому найкращими друзями одеситів стали стандарти. Три кутових поспіль змусили понервувати небагато численну публіку, проте не футболістів. На перерву футболісти пішли без голів.

У другому таймі активніше почав вже «Чорноморець», проте ця активність так і не призвела до небезпечних ударів. Команди багато боролися, що виливалося у велику кількість фолів і карток. Так наприкінці матчу одесити залишилися в меншості. Гадрані отримав други «гірчичник» і пішов з поля. Проте «Ворскла» не змогла скористатися більшістю. У підсумку маємо справжню бойову кубкову гру, проте без голів. «Ворскла» проходить далі.


Автор: Владислав ВЛАСЕНКО, «Полтавщина Спорт»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 жовтня 2015, 12:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації