Вхід | Реєстрація

Незважаючи на морози, місто живе у звичайному режимі

Уже кілька днів стовпчик термометра тримається на поділці нижче -20 градусів. Проте місто, за словами генерального директора ОП «Полтаватеплоенерго» Степана Пасічка, живе у звичайному ритмі. Хоч ситуація й непроста, але відключень ні житла, ні інших будівель від опалення немає. Щоправда, не обходиться без поривів труб. Наприклад, у новій котельні на Леніна, 91, днями почав протікати котел. Бригаді ремонтників вдалося ліквідувати неполадку. На черговій апаратній нараді прозвучало також, що на початку опалювального сезону доводилося зупиняти майже кожен котел на вулиці Ціолковського. Враховуючи те, що їм уже по 40 років, може скластися така ситуація, що вони вийдуть із ладу одночасно. Тому міська влада повинна визначитися, як бути далі з цією котельнею.

Автор: Любов ПРИЙМАК, www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2010, 16:31 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації