Вхід | Реєстрація

Потрібна допомога Вікторії

Потрібна допомога Вікторії

Звертаємось до всіх небайдужих людей, тому що кожних три місяці донечка, Парфенюк Вікторія Миколаївна (30.06.1996р.), проходить госпіталізацію в клініці «Шаріте» м.Берлін

Діагноз : Системний червоний вовчак, тромбофлебіт, люпус-нефрит, гіпоталамічний синдром, артифосфоліпідний синдром.

Стан важкий, про те досягнуто за пять років суттєвих результатів. Донечка встала з інвалідного візка,але ремісії немає.Протягом трьох з половиною років лікувалась в республіканській спеціалізованій клініці «Охматдит» м.Київ , а здоровя лише погіршувалось, відмовили нирки.Дякувати Богу, на нашу біду відгукнулась німецька клініка «Шаріте»,яка за два роки поставила дитину на ноги.Ми боремось за кожний день,кожну годину і кожну мить,тому що коли не буде ремісії хвороба в любий час може вернутись назад і системно поразити любий орган. На листопад 2015р.призначений термін, на що потрібно зібрати 18250 євро.Таких коштів у нас немає, тому що я сама лікую і виховую дочку, а кожного місяця лише в Україні 10тис. грн. приходиться витрачати на медикаменти. Терапію планують проводити біологічними препаратами ретуксимаб, ампула якого в Німеччині коштує 2 тис.євро.

Страхової медицини в Україні немає і тому дуже прошу допомоги і підтримати нас в цей важкий час. Зарання всім вдячна. Нехай Бог благословить Ваші добрі справи , подає міцне здоров”я і поверне Вам сторицею!

З повагою мама Парфенюк Тетяна м.Луцьк,вул.Чорновола 2/78

тел: 050-9987960

 

 

РЕКВІЗИТИ КАРТИ /Грн./


ОДЕРЖУВАЧ: ПАРФЕНЮК ТЕТЯНА ІВАНІВНА
ІПН- клієнта 2318213881
БАНК ОДЕРЖУВАЧА: ВГРУ «ПРИВАТБАНК»

МФО:305299, КОД ЗКПО : 14360570

РАХУНОК: 29244825509100

Для зарахування на картковий рахунок № 5168742013001817
В ПРИЗНАЧЕННІ ПЛАТЕЖУ: вказується призначення коштів, прізвище та ім’я фіз.
Особи(повністю), його ІПН, номер та дату оформлення супроводжуючого документу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2015, 09:56 | Полтавщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації