Вхід | Реєстрація

На Полтавщині затримали малолітніх злочинців, які викрадали транспорт

На Полтавщині затримали малолітніх злочинців, які викрадали транспорт

Двоє хлопців віком 16 та 19 років викрадали на території Лохвицького району різноманітні транспортні засоби – скутери, мопеди, велосипеди та навіть автомобіль.

19-річний мешканець Сумської області спільно з 16-річним лохвиччанином протягом тривалого часу здійснювали крадіжки на території Лохвицького району. Затримати зловмисників міліціонерам райвідділу вдалося спільно з працівниками ВДАІ з обслуговування Лохвицького району.

Так, у райцентрі хлопці викрали автомобіль ВАЗ-2108, який був припаркований біля господарства власника та залишився без нагляду.

Перед цим викрали декілька скутерів на території Лохвицького району. Крадіжки скоювали, коли власники транспортних засобів залишали двоколісники без нагляду.

Вдалося встановити причетність вказаних громадян і до ряду крадіжок велосипедів.

Як повідомив начальник Лохвицького райвідділу міліції Андрій Латенко:

— Усі злочини зловмисники скоювали вночі. Все викрадене розбирали на запчастини та згодом збували. Виручені кошти витрачали на власні потреби, - зазначив Андрій Олексійович. - Правоохоронці частково вилучили речові докази та встановлюють суму завданого збитку. Перевіряється причетність хлопців до скоєння інших злочинів на території району.

Відкрито кримінальні провадження за статтями 185 (крадіжка) та 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.


Автор: За матеріалами Лохвицького РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2015, 11:46 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації