Вхід | Реєстрація

Чиновників у Кременчуці побільшає

Чиновників у Кременчуці побільшає
Відповідно до рішення, прийнятого кременчуцькими депутатами стосовно структури органів місцевої влади, управлінь та чиновників у місті побільшає.
Депутати Кременчуцької міської ради під час засідання сесії, яке відбулося 26 січня, внесли зміни до рішення міської ради від 23 травня 2006 року «Про затвердження структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів», створивши управління економіки на базі відділу економічного розвитку та відділу цін та тарифів, не змінюючи при цьому загальну чисельність працівників. Цим же рішенням затверджено положення про управління економіки.
У зв’язку із збільшенням обсягу робіт та розширенням повноважень управління містобудування та архітектури, народні обранці дозволили збільшити чисельність апарату управління містобудування та архітектури на 7 осіб.

Автор: Микола ТАРАСЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2010, 16:43 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації