Вхід | Реєстрація

В Гадячі переміщені особи започатковують діалог з представниками територіальної громади

7 листопада 2015 року   в Гадяцькій центральній районній бібліотеці ім. Лесі Українки відбулась зустріч для переміщених осіб, які мешкають на території району. В ході зустрічі учасникам були презентовані заходи проекту «Підтримка активності новоствореної ініціативної групи внутрішньо переміщених осіб та сприяння їх суспільній інтеграції і діалогу  в місцевій громаді». Проект реалізовує Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ».

Керівник проекту  Наталія Панкова повідомила, що заплановані заходи допоможуть започаткувати діалог між переміщеними особами і місцевою громадою. Вона наголосила , що підтримку на реалізацію проекту надає Громадська ініціатива КримSOS, яка є однією з найбільших ініціатив, яка впроваджує різноманітні програми для допомоги внутрішнім переселенцям.

Основним партнером проекту виступає Гадяцька центральна районна  бібліотека ім. Лесі Українки.

Тож, найближчим часом переміщені особи візьмуть участь у тренінгах, майстер – класах, тематичних екскурсіях тощо.

КримSOS має усталену співпрацю з Міністерством соціальної політики України та іншими органами державної влади і працює в тісній співпраці з міжнародними організаціями. Проект Фонду стабілізації конфлікту та безпеки Великої Британії під назвою «Посилення участі громадянського суспільства у роботі Міністерства соціальної політики України та процесі національного примирення» спільно впроваджується  КримSOS з Stabilization Support Services, які здійснюють нагляд за вибором ініціатив для внутрішніх переселенців та діяльністю груп внутрішніх переселенців, що просять підтримки.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2015, 12:42 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації