Вхід | Реєстрація

Три спортсмени — три перших місця

У Дніпродзержинську завершився відкритий турнір з тхеквондо ВТФ.
Участь узмаганні брали юнаки 1998-2000 років народження та кадети 1996 — 1998 років народження. Позмагатися за золоту медаль приїхало понад 100 спортсменів, які представляли 10 команд України. Показати свою бойову майстерність та поборотися за головні нагороди турніру приїхала і команда з Полтави. Нашу область представляли тхеквондисти ДЮСШ «Юність-1», яких уже тривалий час тренує президент Полтавської федерації тхеквондо ВТФ Юрій Шавиро.
За словами Юрія Івановича, такого вдалого виступу юних полтавських спортсменів не очікував ніхто.
— На змагання поїхали троє наших земляків, — розповів Юрій Шавиро. — На велике здивування місцевих любителів спорту, всі троє зайняли перші місця. Роман Маслак показав чудову бойову майстерність, завдяки якій і переміг у ваговій категорії до 41 кг. Марк Денисенко й Дар’я Луб’янецька також повезли «золото» у Полтаву. Вони виступали у ваговій категорії до 32 кг. Роман Маслак отримав ще й відзнаку від організаторів турніру «за волю до перемоги».
Як розповів тренер Романа Юрій Шавиро, у фінальному двобої полтавський тхеквондист зустрівся із спортсменом з Дніпродзерджинська.
— По закінченню бою рахунок був рівний 4:4, але судді одноголосно віддали перевагу нашому земляку. Це вдалий початок нового змагального року, — додав Юрій Іванович.
Наступного місяця подібні змагання відбудуться і в Полтаві. Сподіваємося, що наші тхеквондисти підтримають започатковану тенденцію і покажуть високий рівень підготовки на майбутньому відкритому турнірі.

Автор: Ярослав КАДУК, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації