Вхід | Реєстрація

Наші — у фіналі

Наші — у фіналі

Нещодавно в Комсомольську пройшли зональні змагання з міні-футболу серед юнаків 1999-2000 років народження у залік обласної Спартакіади школярів.

У змаганнях взяли участь 4 команди з Козельщанського, Новосанжарського, Кобеляцького районів та господарі. Ігри проходили за коловою системою.

Команда Кобеляцького району, обігравши всіх, посіла перше місце і здобула право грати у фіналі, який відбудеться з 2-го по 4-те грудня в Гребінці. До складу нашої команди увійшли учні Світлогірської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор А. Ялова), Білицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 (директор О. Іванченко), Кобеляцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 (директор С. Ніколенко), Кобеляцького НВК №1 (директор Я. Постольник). Готували команду А. Скляр (Світлогірська ЗОШ), Ю. Комлєв (Білицька ЗОШ №1) та представник команди В. Білорибець (ДЮСШ).

У спортивному комплексі «Іскра» відбулися такі ж змагання серед дівчат. На жаль, прибула лише команда дівчат з Нових Санжар. Кобеляцькі футзалістки виявилися сильнішими, обігравши своїх опоненток 7:3.
До складу дівочої команди увійшли дівчата Кобеляцької ЗОШ №2, Бродщинської ЗОШ, Кобеляцького НВК №1.
Фінальні змагання пройдуть вперше у Кобеляках 9-12 грудня.

 


Автор: Відділ освіти Кобеляцької райдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2015, 22:02 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації