Вхід | Реєстрація

Полтава попереду, Кременчук відстає

Мешканців Кременчука, які помирають у лікарнях від вірусно-бактеріальної пневмонії, значно менше ніж в обласному центрі. Чи слід радіти від цього кременчужанам?
Ситуація з захворюванням на пневмонію у нашому місті залишається стабільною і такою, що не викликає посиленої тривоги. Про те, що у нас все добре, газеті розповів керівник міського відділу охорони здоров”я Валерій Литвиненко.
“У 2008 році у нашому місті від цієї хвороби померло 38 осіб. Минулого року – 18. Покращення суттєві”, – за словами керівника: медики міста роблять все можливе, аби врятувати пацієнтів з таким діагнозом.
Втім, на запитання “Програми плюс” – чи можна уточнити скільки саме кременчужан померло від важко виліковної пневмонії відповідь від головна медика міста наступна.
“У нас таких смертельних випадків значно менше, ніж у Полтаві”, – що таке значно менше, Валерій Литвиненко уточнювати не став.

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2010, 16:50 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації