Вхід | Реєстрація

Засудженим Кременчуцької колонії намагалися передати мобільні телефони та револьвер

Засудженим Кременчуцької колонії намагалися передати мобільні телефони та револьвер

13 листопада 2015 року співробітниками Кременчуцької виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№ 69) було попереджено потрапляння заборонених предметів до засуджених, які відбувають покарання в установі.

Від чатового поста №8 о 21 годині 25 хвилин надійшло повідомлення про те, що в районі 6-ї ділянки периметру зовнішньої попереджувальної огорожі установи під’їхав автомобіль, з якого вибігла невідома особа та намагалася здійснили перекид через основну огорожу 6-ї ділянки периметру, після чого швидко сіла в автомобіль та поїхала з місця перекиду.

На місце події негайно висунулась резервна група варти та чергової зміни. При відпрацюванні 6-ї ділянки периметру установи було виявлено перекид, який складався з трьох пластикових пляшок. На місце події було викликано співробітників Крюківського РВ УМВС України в Полтавській області. При огляді перекиду було виявлено:

- дванадцять мобільних телефонів;

- три зарядних пристрої;

- зелена речовина рослинного походження;

- револьвер «РІНГ» 9мм.


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2015, 12:49 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації