Вхід | Реєстрація

З низькими розрахунками газу не буде

Віце-мер Кременчука Микола Порицький закликав кременчужан терміново розрахуватися за тепло та гарячу воду. Відповідне звернення заступник міського голови оприлюднив через важку ситуацію, що склалася в комунальному підприємстві "Теплоенерго". "Сьогодні Кременчук немає проблем із теплом і гарячою водою, але ДК "Газ України" відпускає блакитне паливо теплопостачальним організаціям лише після повного погашення попередніх боргів. До цього часу керівництву міста вдавалося щодо забезпечення Кременчука газом для опалення та гарячого водопостачання", - зазначає у своєму зверненні заступник міського голови і далі.
На жаль, рівень оплати населення за використані послуги теплопостачання різко скоротився . Так за грудень місяць кременчужани мали сплатити КП "Теплоенерго" понад 3,5 мільйонів гривень, але оплачено менше половини - лише 1,6 млн. грн. Підприємство ж заборгувало ДК "Газ України" близько 8,2 мільйони гривень і борг населення в цій сумі - 6,7 млн. грн. Не меншу тривогу викликає також заборгованість кременчужан за спожите тепло від джерела ТЕЦ філії ВАТ "Полтаваобленерго"."
"Тож звертаюся до всіх без виключення боржників КП "Теплоенерго" та філії ВАТ "Полтаваобленерго" терміново погасити борги за отримане тепло та гарячу воду, щоб Кременчук не залишився взимку без теплопостачання. Тим більше, що за попередніми прогнозами погоди, мінусова температура утримуватиметься і у лютому місяці", говорить у своїй заяві Микола Порицький .

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2010, 11:32 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації