Вхід | Реєстрація

А про депутатів ми напишемо на стовпах (оновлено)

А про депутатів ми напишемо на стовпах (оновлено)

У вівторок відбулось третє пленарне засідання першої сесії Кобеляцької міської ради.

Відкрив зібрання міський голова Олександр Копелець, який повідомив, що на сесію прибули 23 депутати та 13 членів міськвиконкому. Очільник міськради зачитав регламент роботи, який складався з 12 питань, включаючи різне.

Спершу депутати розглянули питання про обрання постійних комісій Кобеляцької міської ради. Його розкрила секретар міськради Юлія Телятник. Вона назвала склад та голів шести постійних комісій. Депутати затвердили їх.

Завідувач фінансового відділу Надія Назарова розповіла про зміни до міського бюджету. Із її слів, за 10 місяців цього року бюджет міста перевиконано на 577 тисяч 600 гривень. Із цієї суми 152,1 тисячі планується витратити на утримання міської ради. За ці кошти придбають металопластикові вікна, лінолеум, меблі, комп’ютерну техніку і канцтовари. Інші кошти підуть на благоустрій міста: вуличне освітлення, ремонт ведмедівського мосту, придбання сміттєвих контейнерів, закупівлю асфальтного покриття, плитки, щебеневої суміші та інше. Крім того, 25 тисяч мають витратити на спортивний інвентар для команди «Лідер». Цю цифру пояснив міський голова:

— 5 тисяч підуть на форму для «лідерівців», а за 20 придбаємо спортінвентар для ліцею. Але передамо його на зберігання, так як установа фінансується з державного бюджету і ми не можемо порушувати закон. Тому, порадившись із юристами, було вирішено надати допомогу в такий спосіб.

Депутат міськради Наталія Чиркова, яка працює в ліцеї заступником директора, сказала, що останні роки держава не фінансує такі потреби:

— Із 343 учнів, які навчаються в нашому закладі, понад 200 є жителями міста. Тому ми звернулися до міської ради з проханням допомогти нам придбати форму для спортивних змагань.

Олександр Копелець запропонував варіанти, як зекономити бюджет. Щоб установити 40 фонарів для освітлення Заворскло, міськраді потрібно витратити близько 400 тисяч. Та міський голова планує під’єднати їх до лічильників місцевих жителів, аби ті самостійно вмикали світло. Такі заходи обійдуться в 50 тисяч. І щороку дотувати цих заворсклян на сто гривень. Також кілька підприємці днями передадуть кошти для придбання плитки, міська ради лише потурбується про її привезення.

Зміни в міському бюджеті депутати підтримали одноголосно.

Раптом депутат Віктор Фесюра згадав, що вони не обрали лічильну комісію, яка повинна підраховувати голоси міських обранців. На це зауваження Олександр Олександрович сказав:

— Що, вертаємось назад?

Депутати промовчали. Він додав:

— Ну, у принципі, приймається.

Очільник міськради все ж запропонував створити лічильну комісію. До неї увійшли Василь Мирошнеченко, Анатолій Кучеренко та Василь Фещенко.

Після цього Надія Назарова зачитала договори, укладені міським головою, а депутати одноголосно затвердили їх. Наступним рішенням міські обранці внесли зміни до штатного розпису, збільшивши оплату прибиральниці з 0,5 ставки до цілої.

За пропозицією Олександра Копельця була створена тимчасова комісія, яка перевірятиме якість виконання будівельних робіт із благоустрою міста. До неї увійшли Анатолій Кучеренко, Вікторія Шкарбан, Ганна Пуха, Олег Сіроштан, Андрій Мельник, Анатолій Заїка, Володимир Рева та Олександр Бистряков. Головою обрали Анатолія Кучеренка. Про результати проведеної роботи комісія має прозвітуватись на наступному сесійному засіданні. Присутній на сесії Микола Теренін попрохав включити його до її складу як представника громадськості.

Далі настала черга земельних питань, які озвучила завідувач земельного відділу міськради Софія Скрильник. Депутати подовжили й поновили договори оренди земельних ділянок для двох місцевих підприємців та прийняли звернення про повернення земельної ділянки площею 2 гектари по вулиці Заворскло, котра знаходиться в постійному користуванні релігійної громади «Вознесіння Господнє». Доволі довго міські обранці обговорювали звернення про повернення міськраді земельної ділянки 20,71 гектара, якою ще з радянських часів користується Кобеляцький психоневрологічний будинок-інтернат.

Депутат Вікторія Шкарбан зауважила, що земля надавалась у користування будинку-інтернату, який є комунальною власністю обласної ради. Тож і вирішувати питання передачі потрібно з обласним департаментом. Вона запитала міського голову:

— Що конкретно було зроблено вами, щоб вирішити це питання?

Софія Скрильник пояснила, що державний акт на постійне користування землею знаходиться у Кобеляцькому ПНБІ. Із його керівником відбулись три зустрічі, під час яких було прийняте рішення: направити звернення йому, а він переадресує цей документ вищестоящому керівництву.

Вікторія Шкарбан зауважила, що керівник Кобеляцького ПНБІ немає таких повноважень, оскільки не виступає юридичною особою.

Свою колегу підтримав Василь Мирошнеченко:

— Згідно із законодавством, міський голова від свого імені зв’язується з облрадою. Якщо ж він отримує негативну відповідь, тоді таке звернення приймається на сесії.

Зрештою усі депутати, крім Вікторії Шкарбан, підтримали рішення направити звернення до керівництва Кобеляцького ПНБІ.

Проголосували міські обранці і за реконструкцію парку Богдана Хмельницького та виготовлення проектно-кошторисної документації.

У різному депутати обговорили питання закріплення депутатів за округами. Очільник міськради запропонував писати на стовпах телефони виконкому та міських обранців, які відповідають за цей район.

Вікторія Шкарбан попрохала міського голову розмістити інформацію з приводу того, що акти обстеження соціально-побутових умов жителів міста заповнює державний соціальний інспектор.

На завершення сесійного засідання голова міської виборчої комісії Людмила Салогуб вручила депутатам посвідчення.

Щодо введення в штат міської ради посад юриста і соціолога, про які було анонсовано на попередньому засіданні, питання не розглядалось.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2015, 09:47 | Кобеляки | Суспільство


1. Опаньки / 4 грудня 2015, 14:42
Ловкіше було б "А депутатів ми розвішаємо на стовпах".
2. житель / 4 грудня 2015, 17:46
Початок роботи нового голови бадьорий. "Достойна" кандидатура голови тимчасова комісія, яка перевірятиме якість виконання будівельних робіт із благоустрою міста. Цікавий результат роботи даної комісії.
3. подорожній / 4 грудня 2015, 19:02
Таке відношення до депутатів вражає.Явно, що пише той, кого ніколи і ніде не обирали.І біда наша в тому, щоькожен хоче підкеровувати а відповідальність на себе беруть одиниці.Депутат обираєтбся не для того, щоб бути хлопчиком для биття, а для того щоб підтримати ініуіативу кожного жителя .І в разі необхідності надати допомогу людям, які цього потребують. І він повинен діяти в межах і в спосіб визначений законом.А ми зачасту сами гадимо, нічого не робимо і винуватимо депутата.Який депутат вам потрібний, щоб викосити бурян біля свого двору або не виносити гній до контейнера. Як говорив Симон Петлюра ,що для україни не страшні російські воші а страшні власні гниди.І поки ми не переможемо цих гнид в собі отак і житимемо.Зараз для кожного вистачить місця для подвигу.Єдине треба мати розум і бажання.якраз першого в критиків і не вистачає.Памятаймо , що громсда і влада, це ми з вами.А владумаємо ту, на яку заслуговуємо.І нічого чекати допомоги від дяді Сема.
4. Опаньки / 4 грудня 2015, 19:22
3.подорожній
«Таке відношення до депутатів вражає»

3.подорожній
« відповідальність на себе беруть одиниці»

Дядьку я звичайно вибачаюсь. Ви про яку відповідальність говорите? Кобеляцьких депутатів? Так це даже не смішно.
5. Валентина / 4 грудня 2015, 19:53
Все свідчить про те , що все залишається на своїх місцях , знову будуть красти , а депутати дрімать.Кожного року з перевиконання надходжень на утримання міськради залишають 125 тис грн.Мене цікавить , чому саме 152, а не 123 чи 126чи 180?Це говорить про те , що ніякого розрахунку ніхто не проводив , кошториси відсутні , а це значить , що гроші будуть використані не за призначенням , премії і т і.Чому саме зараз надумали міняти вікна , це вважай капітальний ремонт і без проекту навряд хто робитиме , компютерна техніка - а що , та що була вже стала непридатною?Лінолеум -навіщо ?Куди ви його слатимете , в міськраді є планові ремонти ?Забирати землю у ПНБІ для чого ? Щоб заросла бурянами ?Смітник там не получиться , рядом протікає ВОРСКЛА , тоді для чого?Віддати Копильцю у фермерське господарство?ДЕПУТАТИ ПРОСНІТЬСЯ , ЩО ВИ РОБИТЕ?
6. Миролюб / 4 грудня 2015, 20:11
5.Валентина
«Все свідчить про те , що все залишається на своїх місцях»

Під цим і я підпишусь. Правильні питання поставлені.
7. не така як всі / 5 грудня 2015, 22:19
5.Валентина
«Лінолеум -навіщо»

шановна! лінолеум вже постелений на першому поверсі міської ради, щоб маса людей, яка приходить разом з весільною свитою не перечипалися!нарешті немає тих ям, через які перечипалася майже кожна наречена. невже це так погано!
8. Валентина / 5 грудня 2015, 22:45
Наскільки мені відомо , міська рада розташована на другому поверсі.Якщо ленолеум уже постелений - значить він уже оплачений і для чого потрібно віиділяти на нього гроші?Далі- ЗАГС не є підрозділом міської ради і в ЗАГСі повинні думати , щоб наречені не перечіпались.З цього виходить ЩО ????
9. AVI90 / 5 грудня 2015, 22:59
8.Валентина
«З цього виходить ЩО »

те що ви зовсім не розумієтеся в цих питаннях, вся будівля належить міській раді і всі ремонти лежать на "плечах" міської ради, а ЗАГС платить аренду ( до речі в аренду закладаються кошти на ремонти)
10. подорожній / 5 грудня 2015, 23:07
Шановні виборці.Тепер ви бачите за кого голосували.Голосуючи за партії однодневки афганці, наш край.рідний край, аграрну партію, ляшківців ви знову перетворили міську і районну раду в велику фракцію партії регіонів.Ви що не знали хто такі Таранушич, Біланенко, Копелець, Дрига.Вони бажають одного збільшувати та зберігати свої статки.Ні коли вони не будуть думати за простих людей.Вони думають за одне, як зберегти свою земельку.Ваша бездумна позиція призведе до повернення до минулого.А потім будете кричати дістали олігархи.Ось іще раз показали своє лице оці скоробагатьки, які не вибирали засобів для збагачення.Тепер видно, що вата у нас в районі приваулює.А тепер слідуючий крок.Повернення Супруненка та інших регіоналів.На сьогоднішній день Копелець розігрує свою козирну карту.Їх обєднує одне гроші іземля .Можливо воно їм колись стане поперек горла.Ганьба всим Вам.Чухатись будете піщніше.
11. егоїст / 6 грудня 2015, 08:27
Да, життя його нічому не навчило і остався він на рівні кіровського парторга коли "все кругом колгоспне, все кругом моє"
12. Петлюрівець / 6 грудня 2015, 08:29
10.подорожній
«Шановні виборці.Тепер ви бачите за кого голосували.Голосуючи за партії однодневки афганці, наш край.рідний край, аграрну партію, ляшківців ви знову перетворили міську і районну раду в велику фракцію партії регіонів.Ви що не знали хто такі Таранушич, Біланенко, Копелець, Дрига.Вони бажають одного збільшувати та зберігати свої статки.Ні коли вони не будуть думати за простих людей.Вони думають за одне, як зберегти свою земельку.»

Ну, Подорожній ! В десятку ! Дійсно якби особливо кандидатам в депутати та і виборцям були притаманні честь, совість , справедливість то вони заплямувавши свою біографію пребуванням у партіі Регіонів ніколи б уже не йшли у депутати, а виборці не обирали таких персонажів з староі колоди .А обирали б нових людей , учасників АТО, які зі зброє в руках боролися з роійсько-путінськими окупвнтами та довели свою відданість нашому народу.
13. Петлюрівець / 6 грудня 2015, 08:46
яцької районної ради. Ок...
21.Степанида
«
Петлюрівець, як лакмусовий папірець. Якщо його турбує ПР, то значить в цьому щось є От він пропонує атошників обирати, а ви не обирайте, бо толку з них ніякого, хіба що при військовому стані поліцаями стануть. Боїться Петлюрівець ПР, а ви за неї голосуйте.»
Ха-ха Степанида, хто боіться так це ваша братія.Тепер ви в черговий раз перефарбувалися і вже не регіонали , а члени партій Відродження, Наш край та Рідне місто ізнову на вибори ще раз обдурити народ.А може досить ? Краще примножуйте далі своі багатства,основа яких украдене в простого народу в 90-х роках і пізніше, на радість своім спадкоємцям дітям і внукам,бо з собою нічого не заберете.А депутатами хай будуть обрані воіни АТО ! Але маємо , те що маємо !!!!
14. Світлана / 6 грудня 2015, 09:25
9.AVI90
«те що ви зовсім не розумієтеся в цих питаннях, вся будівля належить міській раді і всі ремонти лежать на "плечах" міської ради, а ЗАГС платить аренду ( до речі в аренду закладаються кошти на ремонти)»

Так тоді де діваються гроші від плати за оренду? Чому ці гроші не використовуються на ремонт , а потрібно виділяти на ленолеум з понадпланових надходжень ?
15. Сусід / 6 грудня 2015, 09:31
Ага, їй би ще кожане пальто і маузер на пояс для повноти образу
16. 1111 гостя / 6 грудня 2015, 09:47
11.снайпер
« свої 3000 га»

зідки в нього СВОЇ-- в ньго всі землі ПАЙОВИКІВ--які довірили йому їх обробляти-і і давати їм арендну плату....
а ти якщо такий розумний--то візьми посій і ВСЕ буде твоє--а не кричати що мало дали (на результат урожаю і прибуток від нього вліяють такі чинники---як погода удобрення якісний обробіток землі....
17. Moroz / 6 грудня 2015, 10:23
13.Петлюрівець
«зі зброє в руках боролися з роійсько-путінськими окупвнтами»

Посмотри не войну, а только точечную операцию ВКС России в Сирии. Что бы от вас осталось, если бы мы воевали? Сами себя выбиваете, территория спонсорам нужна. А если ты такой умный, почему успешные Копылец и Таранушич, а не ты?
18. Moroz / 6 грудня 2015, 10:31
13.Петлюрівець
«та довели свою відданість нашому народу.»

Это новый способ довести "свою відданість народу" - расстреливать его из "Градов" и гаубиц? Баньте дальше, модер! Демократия по-украински в действии... Жаль друзей, их много в районе у меня, но я вычеркнул Украину из своих жизненных интересов. По принуждению. Во Въетнам вкладываюсь. Узкоклазые, но добро помнят и ценят.
19. Снайпер / 6 грудня 2015, 11:39
1111 Гость. Ти видно в нього бухгалтером працюеш.Тоді розкажи з яких коштів син Копельця на мільйонній машині розїзжае, тисячі в карти програе і хто з пайовиків на такій іздить. Великий гріх на каліках наживатися та їх обижати.
20. Moroz / 6 грудня 2015, 12:03
не займаюсь я бизнесом, на пособие по миру катаюсь. А вьетнамцы со всеми торгуют, но к русским относятся трепетно и говорят, что без нас их бы не было. А отличие от "братьев". а по Сирии а имел виду, что мы даже не начинали наземной операции а все в огне. Про вашу ПВО наслышан, собирали фрагменты израильтян, профи вы сраные
21. Анти мороз / 6 грудня 2015, 12:23
24.Moroz
«. Про вашу ПВО наслышан, »

Ключова фраза. Наслишан, насмотрєн по тєліку. А от як це, що вєтнамців не було б без вас? Ви що їх розмножуєте? А по світу і я катаюсь. І бачу дешеві понти росіян,яких не люблять, а просто терплять через те, що у них багато грошей... Було багато.
22. Петлюрівець / 6 грудня 2015, 13:11
22.Молодогвардієць
«
Чудні ви отут всякі бандерівці, петлюрівці і половина кобелячан. Ви ж тут розпиналися що атошники писхічно хворі. Ви навіть збиралися їм реабілітаційний центр будувати, ваші депутати навіть землю під ньго виділили і на це є документ, так що вще не заперечите перед історією. Та вас таки гарно кинули, як лохів, якими ви і є по своїй суті. А атошиків нікуди обиати не можна, хоча б тому що вони дійсно не зовсім здорові, їх дісно потрібно лікувати. По-перше, адекватна людина не поїде вбивати собі подібних і більше того братів по крові, більше того - українців. І не потрібно тут вішати лапшу про Путіна. Я не чув щоб хтось убив на Донбасі Путіна зате у моїх знайомих вбили малу дитину і бабусю. Що вони вам були винні? І про»

Якби не атошники не зупинили на Донбасі російсько-путінських найманців , то вся ота наволочь уже виганяла кобелячан з іх хат і кричала б ...Єто наша земля...Звичайно Путін особисто не вбивав ні бабусі ні внука твоіх знайомих, але обгрунтував ідею Новоросііі для місцевих ідіотів,щоб загнати Украіну знову в тюрму народів Вєлікую Россію, дав ідіотам російську зброю і гроші та нструкжінок .Украінська армія і добровольці не пішли загарбувати Білгородські чи Воронежські області РФ, а захищали кордони власноі держави.А про братів по крові ти цю демагогію залиш собі , бо по перше всі люди планети Земля є братами, а по друге зі зброєю в руках на нашу землю вдерлися вороги , а до них приєдналися зрадники з місцевих жителів Донбасу.До чого тут братсво ? Ти краще розкажи нам як росіяни знищували мирне населення в Чечні ,бомбили Грозний і ін міста та села, гвалтували чеченських дівчат і жінок
23. Валентина / 6 грудня 2015, 14:05
Петлюра , ти хочеш бути патріотом , але ти ненавидиш Україну іукраїнців більше ніж Путін.Ти пишеш про тюрму народів , але в тій тюрмі було українців 52 млн , а зараз при вільній їх залишилося 42 і це лише за 25 років.Хоч це і не стосується даної статті , але подивися навкруги , як зараз знущаються з українців не Путін , а свої доморощені .Проснися дорогий товаришу.Ви там щось за бізнес - то де той бізнес - крім спекулянтів , ворів і жуліків ,Бізнес - це не тільки спекулювати на базарі , а і щось виробляти , а де поділося наше виробництво? Ви думаєте , що поваляли памятники і стало відразу краще жити ? Ви дуже помиляєтесь.Ця істерія , яка зараз панує в Україні з декомунізацією до добра не приведе.І саме ви , ПЕТЛЮРИ ведете Україну до прірви ,Розвалите все до основанья , а затем?
24. гостинець / 6 грудня 2015, 14:58
26.Петлюрівець
«Якби не атошники не зупинили на Донбасі російсько-путінських найманців , то вся ота наволочь уже виганяла кобелячан з іх хат»

Чи не ти шановний їх зупинив?Якщо патріот,то чому ти сам не в АТО,а на дивані,перед компом?
25. Петлюрівець / 6 грудня 2015, 15:33
28.гостинець
«
Чи не ти шановний їх зупинив?Якщо патріот,то чому ти сам не в АТО,а на дивані,перед компом»

Для початку на своі питання дай відповідь сам та задай іх депутатам міськоі і районноі рад ? Де ти ?Мрієш знову стати сином вєлікой Родіни со століцей Москва ?
26. гостинець / 6 грудня 2015, 15:42
29.Петлюрівець
«Для початку на своі питання дай відповідь сам та задай іх депутатам міськоі і районноі рад»

На свої питання я знаю відповідь:в українців стріляти не збираюся, Путіна не боюся і захищати мене нікого не просив.А патріотизм свій доказую своєю працею та податками(не малими).А ти ,Петлюрівець,якщо боїшся бути вигнаним із хати,ще раз запитую-ЧОГО НЕ В АТО?
27. Петлюрівець / 6 грудня 2015, 16:10
27.Валентина
«
Петлюра , ти хочеш бути патріотом , але ти ненавидиш Україну іукраїнців більше ніж Путін.Ти пишеш про тюрму народів , але в тій тюрмі було українців 52 млн , а зараз при вільній їх залишилося 42 і це лише за 25 років.Хоч це і не стосується даної статті , але подивися навкруги , як зараз знущаються з українців не Путін , а свої доморощені .Проснися дорогий товаришу.Ви там щось за бізнес - то де»

О Валентина ти винахідлива в бажанні обілити і захистити російського фюрера маньяка Путіна ! Те що за роки незалежності не було природного приросту населенняи це питання об"єктивне для 21 ст. і характерне для багатьох краін, хоча якщо ви осбисто не дали життя шістьом дітям, а тільки народили одну дитину то і це є причина скорочення кількості населення Украіни...Ну а щодо скільки було знищено украінців в царській Росіі, а потім Совєтському Союзі Голодомор,політичні репресіі,ГУЛАГи,війни для виконання планів по міровой рєволбціі комуністичних вождів, то це десятки мільонів загиблих і закатованих НКВД.Страждання і нещастя украінського народу в історіі нагадує долю єврейського народу.Це два нороди мученики в історіі людства...А щодо виробництва: щось закрилося і багато , але приватна ініціатива здійснює нові проекти і потрібен час ...
28. Петлюрівець / 6 грудня 2015, 16:26
30.гостинець
«
На свої питання я знаю відповідь:в українців стріляти не збираюся, Путіна не боюся і захищати мене нікого не просив.А патріотизм свій доказую своєю працею та податками(не малими).А ти ,Петлюрівець,якщо боїшся бути вигнаним із хати,ще раз запитую-ЧОГО НЕ В АТО?»

Всі одночасно ми не можемо бути в АТО, але тебі туди не можна бо перейдеш на бік ворогів Украінськоі Держави ....та приведеш сюди сепаратистів.Хоча ти вже це успішно допомогаєш Путіну своєю писаниною тут...
29. Миролюб / 10 грудня 2015, 07:35
47.Доктор
«Багаторічне манепулювання свідомістю українців дозволило притурити їх здатність до абстрагування та адексатного сприйняття дійсності»

Браво, доктор. Вперше зустрів честного доктора. Тут одного професора-нарколога допитувався колись про цю проблему та безтолку.
47.Доктор
«Однак сценаристичний розвиток подій в Україні є наслідком керованості електоратом з психічним розладом що виник через вказане раніше.»

Так чого ж ми мовчимо, коли у нас психічна епідемія, якщо можна це так назвати? Чому при розгляді кандидатури на посаду головного лікаря ніхто із депутатів не ставить питання по його ставлення до життєво важливої проблеми, тобто до оцієї колективної шизофренії. Чому ніхто не запитує про те, які міри будуть ним прийматися щодо лікування і профілактики населення? Чому у нас є депутати-лікарі, які цього явно не розуміють і це видно із їхньої політичної позиції і мовчанки відносно цієї єпідемії. Такі не повинні працювати ні депутатом, ні тим більше лікарем.
30. заїзжий / 10 грудня 2015, 08:27
Складається таке враження, щонацією розум втрачений на віки.І це не дивно.Ціле століття витравлювали із наших душ все святе, морили голодом, привчали до зрад, ділили по партіях, вбивали за прогресивну думку а ще війна.І той принцип, що вижили сильніші не працював.Вижили наневно хитріші, які до цього часу хитрять і думають, що роблять правильно.Та не зважають на те, що може досить хитрити.давайте братись і щось робити.Але в роль так ввійшли, що вийти не можемо.От і живемо так бо не можемо зрозумяти, що треба жити, а не пристосовуватись.Як Шевченко говорив, що своїх дідів великих правнуки погані.От і вибираємо владу нікчемну, сами робити нічого не хочемо не тиснимо на своїх керманиів.А чомусь ждемо манни небесної.А її не було і не ббуде.Якщо будемо чубаритись, то прийдуть чужинці, з російським або іудейським корінням, які вже до речі впроваджують свій сценарій нищення держави, і поставлять всих в позу.Що забули часи Богдана, коли навіть ключі від церкви в жида були.І українцю треба за гроші було в церкві молитись.Я не націоналіст.Хочу щоб люди проснулись і думали за себе та майбутнє своєї жержави.А не займались політиканством та думали де кого обдурить чи перехитрить.Будьмо свідомими. Бо хлопці які гинуть за світлу ідею вільної України нам не пробачать, а діти спитпють.Куди ти мамо чи тату дивився, як обирав до влади брехуначи ворюгу.Обєднаймося тоді ми сила, А депутатоам хочу сказати, що депутатство і мерство закінчиться.Обернетимь назад а там нічого продуктивного і коструктивного, одні лайки та гризня, втрата прихильників та друзів.Тому думайте браття і визначайтесь з приорітетами.Еліту націїї треба ростити а не думати, що хтось до нас прийде та обирати людей, які не знають елементарного. Їхня зброя інтриги, брехня, договарняки а мета нажива . Але вірити треба в краще.Може бог дав нам ще одне випробування , для того,щоб урозумити і виробити прогресивну лінію.Бо складається таке враження, що бог нас любить не дає померти, а ми вперто стоїмо на своєму .
31. Миролюб / 10 грудня 2015, 09:28
49.заїзжий
«Якщо будемо чубаритись, то прийдуть чужинці, з російським або іудейським корінням, які вже до речі впроваджують свій сценарій нищення держави, і поставлять всих в позу.Що забули часи Богдана, коли навіть ключі від церкви в жида були.І українцю треба за гроші було в церкві молитись»

Спочатку я було подумав, що ти заблудший свідомий, а це придивляюся і як казав кіногерой "здается мне мил человек ..." что ти хитрий жидок. Як ти ловко все в кучу сплів - і на росіян стрілки перевів і своїх не забув. Ваше коріння вже безповоротно взяло всю владу, всі "гілки влади" як нас вчать. І коріння все переплутав, ти що не знаєш, що ми з росіянами одного коріння. А чого сплутав часи Богдана і Гоголівські упоминання про аренду вами церков. Ти так тонко врівняв Богдана з вашим тоді пануванням, так як зараз зрівняв вас з росіянами. Та при Богдану ти знаєш що вам було? Не хочу писати сам почитай. І ви знову цього дочікуєтесь.Все не заспокоєтесь
32. Миролюб / 10 грудня 2015, 13:44
52.Нс777
«Наївняк ти Мохамеде,всё вони понімают»

А якщо понімают, то навіщо їх таких обирати?
52.Нс777
«Нічо нє дєлаєця без вигоди;політіческої,фінансовой чи ше попробуй розбери їх якой.»

Отут і собака зарита.
33. Тамара / 10 грудня 2015, 15:33
Як не може хворий сам себе вилікувати так і хвора нація себе не вилікує. У нас даже президент хворий, ви що не бачите. Завезли у Київ грузинів, а в Кобеляки григунів - може допоможуть.
34. Самотерапевт / 25 січня 2016, 10:50
Чому не виконана обіцянка? Де інформація про депутатів та їх округи? Пропозиція до влади: депутатам провести розяснювальну роботу із жителями їх округів щоб розчистили тротуари біля своїх будинків. Для негативного прикладу: вулиця Касяна від смертного перехрестя до першої школи, тротуари у людей майже нерозчищені. Як іти дітям до школи? По проїзжій частині дороги? Закінчиться карантин, діти підуть до школи і наразяться на небезпеку, ідучи по проїзжій частині.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації