Вхід | Реєстрація

Регламент роботи прийнятий, постійні комісії сформовано

Регламент роботи прийнятий, постійні комісії сформовано

4 грудня відбулося перше пленарне засідання другої сесії районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Володимир Кішінський.

У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, міський, селищний, сільські голови, представники громадськості, журналісти.

На початку засідання головуючий вручив депутатам районної ради депутатські значки та посвідчення «Депутат районної ради».

Також Володимир Іванович повідомив про створення двох депутатських фракцій у районній раді та трьох депутатських груп. Фракцію Демократичних сил очолив Олександр Ткаченко (УРП), фракцію «Кобеляччина» - Віталій Біланенко (АПУ)

Потому депутати районної ради розглянули питання порядку денного сесії. Першим народні обранці прийняли Регламент роботи Кобеляцької районної ради сьомого скликання.

Наступним питанням було утворення постійних комісій районної ради, затвердження їх складу та обрання голів комісій. Голова районної ради Володимир Кішінський повідомив, що дане питання неодноразово обговорювалося на погоджувальних радах, розглядалися різні варіанти, які були 

запропоновані представниками політичних сил, але до спільної думки дійти не вдалося. Тому, відповідно до 

законодавства, він запропонував депутатам власне бачення проекту рішення щодо утворення та обрання постійних комісій.

Після кількох перерв, на прохання представників політичних сил, та довготривалого обговорення депутати районної ради обрали п’ять постійних комісій та затвердили їх голів.

Насамкінець депутати прийняли рішення продовжити пленарне засідання другої сесії районної ради сьомого скликання 8 грудня поточного року.


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2015, 16:27 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації