Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі юнаки виступили у змаганнях з міні-футболу в залік обласної Спартакіади школярів

Кобеляцькі юнаки виступили у змаганнях з міні-футболу в залік обласної Спартакіади школярів

2-3 грудня в Гребінці пройшли фінальні змагання з міні-футболу серед юнаків 1999-2000 років народження в залік обласної Спартакіади школярів.

Участь взяли 8 команд, розділених на дві підгрупи. Першу зустріч наші юнаки виграли у лубенчан 7:2, другу поступились кременчужанам 1:6, в третій здобули перемогу 10:2 над гадяцькими однолітками.

У грі за третє місце з господарями змагань фінальний свисток зафіксував рахунок 4:4. У серії післяматчевих пенальті влучнішими виявились спортсмени з Гребінки.

До складу команди Кобеляцького району ввійшли: Куценко Дмитро, Перемітець Андрій, Сердюк Олександр, Сорока Денис, Дядюк Олександр, Корнієнко Владислав, Варич Владислав, Тіглий Руслан, Булгаков Володимир. Команду представляли тренери А.Скляр (Світлогірська ЗОШ І-ІІІ ст.), В. Білорибець (тренер ДЮСШ).


Автор: Відділ освіти Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2015, 14:39 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації