Вхід | Реєстрація

Кому - різочку, кому – ручку

Кому - різочку, кому – ручку

Всі напевне пам’ятають висловлювання легендарного Вінні Пуха про те, що найкращим подарунком є мед. Думка звичайно цікава, але вельми суб’єктивна. І якщо ти не ведмедик із культового мультфільму, то сучасний світ споживання надає тобі фактично необмежений вибір для подарунків. В Україні з початком грудня тема вибору подарунку стає особливо актуальною. Адже саме цей місяць та ще початок січня є найщедрішими на свята. А в такі дні українці звикли робити один одному подарунки.

В цьому році, щоправда, з’явилась нова, вельми специфічна вимога до подарунків. Вони мають бути не дуже дорогими. Адже чимало факторів призвели до суттєвого збідніння українців. І, заплативши за комунальні послуги та придбавши продукти до святкового столу, деякі із них розуміють, що грошей у гаманці майже не залишається. І тому нині дуже багатьом людям доводиться думати над тим, як вкластися у подарунковий кошторис. І щоб було й святково, і корисно, і недорого. Завдання ще те, що й казати.

В такому випадку доводиться шукати нестандартні рішення. А вони є. Так, приміром, вирішити проблему пошуку недорогого і корисного подарунку, можна зайшовши на сайт https://nosorog.net.ua/ru/769-ruchki Так, інтернет- магазин «Носорог» пропонує ручки для писання. І можливо, це саме те, що потрібно? Адже за якісь двадцять гривень можна накупити з десяток різних ручок. Вони матимуть різний колір і в навіть найскромнішій упаковці виглядатимуть досить святково. Звичайно, можна знайти в «Носорозі» досить дорогі авторучки, вартістю в кілька сотень гривень. Хоча для статусного подарунку така сума не видається надто значною.

Та все ж для діток під подушечку ніхто коштовні авторучки класти не буде. А ось набір різнокольорових ручок може стати цілком прийнятним подарунком.

Безумовно сучасні дітки із космічною швидкістю освоюють всілякі електронні гаджети. І вже нікого не дивує. Що дитина не вміючи ні писати, ні читати вміє грати в різні ігри на комп’ютері чи планшеті. Але це зовсім не означає, що цифрова техніка назавжди витіснила із щоденного життя ручки, олівці та пензлики. Більше того, будь-який фахівець із педагогіки скаже, що комп’ютери ніколи не стануть гарантом повноцінного розвитку дитини. Малюки, як і сто років тому мають навчитися писати, малювати, креслити. Без цього не сформується їх здатність уявляти і мислити. Отже, ручки та пензлики не втрачають своєї актуальності. В тому числі і в якості подарунків під подушечку.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2015, 10:20 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації