Вхід | Реєстрація

Фінансові інспектори привітали вихованців Гадяцького дитячого будинку з днем Святого Миколая

Фінансові інспектори привітали вихованців Гадяцького дитячого будинку з днем Святого Миколая

Вже не один рік поспіль державні фінансові інспектори Полтавщини напередодні дня Святого Миколая Чудотворця відвідують своїх підшефних – вихованців Гадяцького дитячого будинку Полтавської обласної ради.

Цьогоріч до дітей завітали в.о. начальника Держфінінспекції в Полтавській області Ірина Салогуб та представники профспілкового комітету Інспекції: Юрій Радченко, Ірина Міхаліс, Олена Медвєдєва та Лариса Писаренко.

Вітаючи із наступаючим святом, шефи побажали дітлахам міцного здоров’я, щасливої долі, здійснення найзаповітніших мрій та подарували їм, придбані за кошти працівників Держфінінспекції, зимовий одяг, білизну, комп’ютерне обладнання, солодощі тощо.

Діти зустріли гостей з радістю, подарували їм чудовий святковий концерт та зроблені власноруч поробки.

На шляху до своїх підшефних, держфінінспектори завітали і до  вихованців Розбишівської спеціальної загально-освітньої школи-інтернату Полтавської області, щоб передати дітям привітання від небайдужих полтавчан та вручити їм м’які іграшки, одяг, взуття та цукерки.

Звертаючись до Святого Миколая, позбавлені батьківського тепла дітлахи сподіваються на виконання головного їхнього бажання - жити в щасливій родині та мати турботливих і люблячих батьків.

Тож, бути помічником Святого Миколая може кожен, хто має щире серце і бажання робити добро.        


Автор: Прес-служба Держфінінспекції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2015, 14:37 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації