Вхід | Реєстрація

Чи зявляться квест-кімнати в Кобеляках?

Чи зявляться квест-кімнати в Кобеляках?

Досить часто в маленьких містечках, на зразок Кобеляк люди скаржаться на нудьгу і неможливість із користю провести вільний час. При цьому звично находять собі виправдання в обмеженій кількості пропозицій для того, щоб із користю проводити дозвілля. Говорять,що лише у великих містах є можливість постійно розвиватися та самовдосконалюватися, як фізично, так й інтелектуально. Як приклад наводять такі сайти, як http://lockout.com.ua, котрі щоденно пропонують захопливі розваги,що тренують мозок та інтуїцію.

Насправді, подібне твердження є хибним і не витримує навіть найменшої критики. Так, дійсно, квест-кімнати набирають популярність у мегаполісах на зразок Харкова чи Києва. Там знаходиться достатня кількість людей, котрі готові навіть платити гроші за те, щоб взяти участь в інтелектуальній грі. Цікаво, що бажаючих взяти участь у квестах вистачає і серед людей зрілого віку. Хоча молодь швидше оцінила нову розвагу. Ну, та це й не дивно. Молоді люди завжди були й будуть «легшими на підйом».

І в цей же час провінціали стогнуть, скаржачись на нудьгу. Говорять: « Ну у нас такого ніколи не буде. Я б теж грав та розвивався, але, хто ж у нас таке організує». Між тим реальний досвід свідчить про зовсім інше. В тих же Кобеляках вже два роки діє неформальний клуб інтелектуальних ігор. Кілька жителів міста, в основному – жінок, регулярно збираються для того, щоб спільно, в ігровій формі тренувати свій і інтелект та інтуїцію. Зібрання проходять в кімнаті, котру гравці орендують в будівлі районного центру культури та дозвілля.. При цьому члени неформального клубу платять лише за оренду. Так от за два роки діяльності клубу кількість його учасників залишається сталою. В ігри грають 4-5 чоловік. І це при тому що в райцентрі проживають десять тисяч мешканців.

А чим же займаються інші? Вони традиційно грають в карти, пють горілку, дивляться телесеріали і політичні та інші ток-шоу і продовжують скаржитися на відсутність можливосте для розвитку.

Але одночасно не можна говорити, що у мегаполісах живуть розумніші та більш розвинуті люди. Так, там квест-кімнати дійсно користуються великою популярністю. Але ж там і мешканців в сотні разів більше. Крім того у великих містах живуть студенти вузів, котрі ще вчаться, отже, й розвивають свій інтелект.

Так що можливість інтелектуально розвиватися існує і у маленьких містечках та селах. Головне, аби у людини ще залишалось бажання тренувати свій інтелект.

Степан Луговий.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 грудня 2015, 18:29 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації