Вхід | Реєстрація

У Полтаві няня викрала з дому матеріальних цінностей на понад 200 тисяч гривень

У Полтаві няня викрала з дому матеріальних цінностей на понад 200 тисяч гривень

Сімнадцятирічна студентка одного з навчальних закладів міста влаштувалась працювати нянею в одну з полтавських сімей. Попрацювавши півроку, дівчина почала викрадати їхні речі.

Щоб власники будинку не помічали крадіжок, гроші та інші дрібні речі зловмисниця викрадала невеликими частинами. Однак, через деякий час почала викрадати дорогоцінності та дорогі речі. Це помітили власники та звернулись до поліції.

«Під час розкриття даного злочину наші працівники перевірили усі ломбарди, куди злодії дуже часто здають викрадене, - розповів начальник Київського відділення поліції міста Полтави Сергій Махно. – В одному із таких закладів і виявили викрадені речі. Особою, яка їх здавала за підробленими документами, виявилась дівчина, що працювала нянею у потерпілих».

За даним фактом Київським відділенням поліції міста Полтави було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Відповідно до санкції даної статті, молодій дівчині за скоєне загрожує відповідальність у виді арешту на строк від трьох до шести місяців, обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.


Автор: Київське відділення ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2016, 17:13 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації