Вхід | Реєстрація

На звание ’’Мать-героиня’’ претендуют еще 5 кременчужанок

У них по 5-7 детей. Недавно в исполкоме на заседании рассматривались кандидатуры 5 женщин, претендующих на присвоение им этого почетного звания. У каждой их них – по 5-7 детей, сообщает пресс-служба горисполкома Кременчуга. По их данным, все необходимые документы подготовлены и отвечают требованиям, их можно выносить для рассмотрения на сессию городского совета. Напомним, что недавно Виктор Ющенко издал указ, которым присвоил звание мать-героиня трем кременчужанкам. Еще 22 женщинам, кандидатуры которых в 2008-2009 году согласовали депутаты горсовета, до сих пор не присвоено это звание, так как их не вносят в президентский указ.

Автор: Олена ЯРЕМКО, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2010, 16:15 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації