Вхід | Реєстрація

Єдиний в Україні Гонг Миру буде в Кременчуці

Посол Індонезії, яка перебуває з візитом у Кременчуці, зазначила, що пам’ятний знак Гонг Миру вже готовий і чекає на доставку в Україну.
З 27 січня у Кременчуці перебуває з візитом Надзвичайний та Повноважний Посол Індонезії в Україні пані Нінінг Сунінгсіх Рохадіат. Вона відвідає підприємства міста та розгляне проект встановлення Гонгу Миру (його планують розмістити в одному із міських парків). Також пані посол зустрінеться із кременчуцькими школярами, які збираються частувати високу гостю варениками.
Сьогодні, 28 січня, пані Посол зустрінеться з мером Кременчука Миколою Глуховим. На порядку денному — питання встановлення в одному з кременчуцьких парків Гонгу Миру. Цей знак є своєрідною візитною карткою Індонезії в інших країнах. За задумом, в кожній із дружніх до Індонезії держав буде встановлено лише один Гонг Миру. В Україні на цей символічний знак претендує Кременчук.
Під час візиту пані Посол розповіла, що Гонг уже виготовили і на зустрічі з мером Миколою Глуховим вирішуватимуть питання транспортування. Індонезійська сторона готова фінансувати половину транспортних витрат.
У Кременчуці пані Нінінг Сунінгсіх Рохадіат побуває у парку Миру, де буде встановлено знак, та ознайомиться із проектом встановлення.

Автор: Людмила ДНІПРОВСЬКА, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2010, 16:23 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації