Вхід | Реєстрація

Земельні та комунальні питання турбують кременчужан найбільше

2009-го року відділ по роботі із зверненнями громадян при міськвиконкомі отримав цілих 4794 скарг, що майже на півтори тисячі менше ніж позаторік. Найбільше кременчужани схвильовані проблемами з надання земельних ділянок під будівництво індивідуальних будинків, орендою земельних ділянок під садівництво та городництво, наданням земельних ділянок під прибудови балконів та веранд, намірами продовження термінів оренди земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти підприємницької діяльності (майже 35% від усіх звернень). Почесне друге місце (практично 18%) посіли житлово-комунальні служби. Трійку лідерів замикають питання соціального захисту – 13,3 %. Найменше нарікань надійшло на галузь торгівлі та громадського харчування, а також на якість надання медичних послуг та зв’язку.
Головними постачальниками скарг до міськвиконкому є пенсіонери, інваліди, учасники та інваліди війни, багатодітні сім’ї та матері-одиначки.
Із загальної кількості звернень 20% досягли мети, 1,25% скарг були не задоволені, на 47,7% надані роз’яснення, решта – направлені на розгляд і виконання службам виконкому.

Автор: Наталя Істоміна, www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2010, 16:38 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації