Вхід | Реєстрація

У Гадячі чоловіка пограбували у його ж автомобілі

У Гадячі чоловіка пограбували у його ж автомобілі

До чергової частини Гадяцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району скоєно напад на працівника приватного підприємства.

Невідомий в масці, погрожуючи предметом схожим на ніж, напав на чоловіка, який знаходився в салоні та викрав авто.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що  24-річний водій підприємства повертався з іншого міста. Коли останній зупинився в одному з населених пунктів Гадяцького району, на заднє сидіння автомобіля, сів невідомий чоловік і приставив ніж до горла.

Зловмисник, погрожуючи ножем, примусив водія рухатись в напрямку міста, а по дорозі викинув його планшет та мобільний телефон.

У ході руху нападник наказав водієві з’їхати з дороги в сторону поля. Коли  той зупинився, нападник змусив останнього віддати йому гроші. Забравши кошти, невідомий пішов у невідомому напрямку. 

Поліцейські почали проводити заходи по встановленню особи зловмисника. Правоохоронці за декілька годин встановили та затримали підозрюваного.

«Зловмисником виявився 25-річний мешканець міста Гадяч. У ході проведення огляду його речей правоохоронці виявили ряд речових доказів. Крім того, поліцейські знайшли у триманого металевий предмет, зовні схожий на ручну гранату РГД-5», -  повідомив начальник Гадяцького відділу поліції Віталій Ботвина.

Всі речові докази вилучені та направлені для проведення експертизи. По даних фактах слідчим відділенням Гадяцького відділу поліції будо відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст. 187 (Розбій) та ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За скоєне законодавець передбачив покарання до семи років позбавлення волі.


Автор: За матеріалами Гадяцького відділу ГУНП в полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2016, 16:27 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації