Вхід | Реєстрація

Підсумки участі юних краєзнавців у обласному турі Всеукраїнської експедиції

Підсумки участі юних краєзнавців у обласному турі Всеукраїнської експедиції

Відповідно до Положення про Всеукраїнську експедицію учнівської та студентської молоді "Моя Батьківщина – Україна", затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 14 червня 2010 року №561 щороку проводяться три тури цієї краєзнавчої експедиції. Переможці  першого (районного) туру беруть участь у другому (обласному) турі. Від Кобеляцького району було направлено чотири  пошукових роботи. Департаментом освіти і науки облдержадміністрації видано наказ, яким підведено підсумки обласного етапу у 2015 році. Лауреатами   ІІ туру Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді "Моя Батьківщина – Україна" стали два пошукові загони нашого району. Це - пошуковий загін «Еврика» Кобеляцького НВК №1 (керівник Ярмоленко О.О) за напрямом «Духовна спадщина мого народу» та пошуковий загін «Джерело» Перегонівської зош (керівники Колінько О.К. та Москаленко С.П.) за напрямом «З батьківської криниці».  Зазначені пошукові  загони нагороджено грамотами Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації.

На фото пошуковий загін «Джерело» Перегонівської ЗОШ.


Автор: Відділ освіти Кобеляцької районної державної адміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2016, 14:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Добрагодина / 16 лютого 2016, 20:32
Це наша гордість. Низький уклін юним пошуковцям та їх керівникам. Бажано донести зміст всих цих робіт до широкого загалу.
2. Махновець / 16 лютого 2016, 20:49
А що вони там нашукали? Наскільки мені відомо то їх спонукали шукати затоплені совєтами села. Ніт би Перегонівську ГЕС знайти, або ферми.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації