Вхід | Реєстрація

Опрацювали питання до чергової сесії

Опрацювали питання до чергової сесії

Минулого тижня в Козельщинській районній раді відбулося спільне засідання постійних комісій. У засіданні взяли участь депутати районної ради, голова районної ради Юрій Марченко, голова райдержадміністрації Олександр Перепелиця, головні розпорядники бюджетних коштів  та представники  засобів масової інформації.

На засіданні постійних комісій депутати опрацювали  всі питання, які були  включені до проекту порядку денного чергової п’ятої сесії районної ради.

На  початку засідання депутати заслухали ряд фінансових питань, з яких доповів начальник фінансового управління райдержадміністарції Валерій Виставний. Він зупинився на питаннях, пов’язаних із  внесенням змін до показників районного бюджету на 2016 рік,  прийняттям міжбюджетних трансфертів до районного бюджету Козельщинського району, затвердженням звіту про виконання районного бюджету  за 2015 рік та інші.

Важливим предметом розгляду стала презентація низки проектів районних програм. У ході зібрання депутати розглянули наступні проекти рішень:«Про внесення змін до рішення тридцятої сесії районної ради шостого скликання від 18 грудня 2014 року «Про затвердження районної комплексної Програми «Турбота» на 2015-2016 роки» та  «Про Програму відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Козельщинського району на 2016 рік», з яких доповів начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Ігор Жайворонок.

Також депутатами районної ради було розглянуто ряд рішень, що стосуються медичної галузі району. Головний лікар Козельщинської ЦРЛ Сергій Колєсніков доповів з питань: «Про районну цільову Програму протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2016-2018 роки» та «Про надання дозволу на безоплатну передачу майна спільної власності територіальних громад сіл і селищ району з балансу Козельщинської центральної районної лікарні на баланс комунального закладу «Козельщинський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Депутати заслухали інформацію головного спеціаліста сектору економіки  райдержадміністрації Наталії Ольшанської, щодо Програми економічного і соціального розвитку Козельщинського району на 2016 рік.

Крім того, було розглянуто питання забезпечення харчуванням учнів загальноосвітніх навчальних закладів району. Також депутати розглянули питання необхідності внесення змін до Регламенту районної ради сьомого скликання стосовно запровадження відкритого поіменного голосування.

Усі питання було рекомендовано винести на розгляд чергової 5-ої сесії районної ради сьомого сликання.


 


Автор: Козельщинська районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 лютого 2016, 13:59 | Козельщина | Політика


1. Пупс / 1 березня 2016, 08:07
Млять . Геніальний текст, фото! Вони в адміністраціях нічого взагалі робити не вміють.
2. Тю Навас / 2 березня 2016, 00:17
Божежтимой!Як не глянеш новини з Козельщини,а на манєже все те же. Зробили колись пару фоток і тусують як карточну колоду.Президія за столом, на трибуні оратор.Це вони "розглянули питання".Про що мова ішла, які думки в депутатів були і суть рішень - ні слова.Думаєте так тільки в "Ехо" подають? Фіг там!Гляньте на їх сайт. Навіть текстів уже проголосованих рішень (посесійно) не вивішують. Законспірувались.
3. Тютютю / 3 березня 2016, 13:17
Тю на вас. Нормальний сайт і фото теж.
4. Тютютютю / 3 березня 2016, 16:13
Оци убожество ви називаєте нормальним фото? Ви в якому тисячолітті живете?
5. Не переймайтесь / 3 березня 2016, 21:19
Ви, мабуть, із бувших? Це все заздрість. Тюнавас
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації