Вхід | Реєстрація

Бита небитого покарає

Новина про побиття головою Гадяцької районної ради редактора місцевої газети облетіла миттєво не тільки наш район, а й усю Україну, зробивши популярними Анатолія Цимбала та Ірму Крат. У цьому випадку згадується вислів однієї дуже популярної і відомої співачки, яка сказала, що їй байдуже, що про неї говорять, головне, щоб говорили.
Суть справи у тому, що 19 січня цього року до кабінету голови Гадяцької районної ради увірвалася жінка і почала його розпитувати про вибори та про візит у квітні минулого року Голови Верховної Ради В.Литвина. Ось тут все і почалося.
Як пояснив А. Г. Цимбал на прес-конференції для місцевих ЗМІ, він тільки-но прийшов на роботу, не встиг навіть роздягтися і скласти речі до шафи, як до нього в кабінет забігла Ірма Крат. «Зайшов до кабінету, чую: «топ-топ» і щось бурчить. Заочно я знав, що є така журналістка, - пояснює посадовець. – Та мене дуже здивувала її невихованість. Вона кинула мені на стіл два маленькі календарики з рекламою її видання. Я попросив її вийти і зайти до кабінету лише після того, як її запросять (хотів роздягнутися з дороги, привести себе у порядок). Та вона на це не зважала. Підставила мені диктофон і сказала, що буде все записувати. Кажу їй: дитино моя, ти зайшла в кабінет, не питаючи дозволу, а тепер ще й записувать будеш без дозволу. Тоді я дійсно відштовхнув її руку з телефоном-диктофоном, і мобільний впав. Шкода, це все відбувалося не більше 2-3 хвилин, а галасу наробило… Я підвищив голос, та бити я її не бив. Коли зрозумів, що ситуація зайшла у безвихідь, одягнувся і вийшов з кабінету. Я часто спілкуюся з іншими журналістами – і місцевими, і з обласних та всеукраїнських видань – завжди знаходимо спільну мову…»
Сама ж Ірма Крат в ефірі місцевого телеканалу розповіла, що Цимбал двічі вдарив її по обличчю, вибив мобільний телефон, за яким вона намагалася викликати міліцію. «Я дуже хочу, щоб його покарали, - заявила вона. – Звісно, я не хочу, щоб його посадили, бо ж він людина пенсійного віку. Хоча можна було б посадити. Я можу довести цю справу до кінця. Ви знаєте мене. Та не така я людина, щоб людей за грати сажати. Мені потрібне публічне вибачення. З офіційними зверненнями я звернулася до Голови Верховної Ради В. Литвина, який своїм розпорядженням зобов’язав Міністра внутрішніх справ Ю. Луценка особисто розібратися і надати мені відповідь. Думаю, що Литвин так просто це не залишить, бо це стосується і його також. До речі, мене вже повідомляють, що пан Цимбал кричав і на інших відвідувачів».
На даний час справу розслідують правоохоронці Гадяцького РВ, куди з заявою звернулася постраждала журналістка.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2010, 16:35 | Гадяч |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації