Вхід | Реєстрація

Царичан вітали з Днем працівників ЖКГ

Царичан вітали з Днем працівників ЖКГ

Сьогодні, напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, відбулися урочисті заходи за участю голови Царичанської райдержадміністрації Сергія Турського, голови районної ради Світлани Горбачової, керівників та трудових колективів підприємств, установ, організацій району та ветеранів комунальної сфери.

Сергій Турський привітав працівників житлово-комунальної галузі зі святом, подякував за високий професіоналізм та відповідальне ставлення до справи, за сумлінну працю та повсякденну турботу про гідне життя жителів Царичанського району та вручив почесні грамотами департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації, нагородив грамотами районної державної адміністрації працівників комунальних підприємств «Факел» та «Царичанське виробниче об’єднання житлово-комунального господарства».

З професійним свято присутніх привітала Світлана Горбачова, побажала здоров’я, добробуту, миру, єдності в досягненні цілей, мудрості і витримки керівникам, згуртованості колективам та нагородила кращих з кращих грамотами районної ради.

До привітань долучилися заступник Царичанського селищного голови Андрій Андрухів, директор «Царичанського виробничого об’єднання житлово-комунального господарства» Олександр Дубовик, директор комунального підприємства «Факел» Юрій Баршак та нагородили своїх працівників грамотами, та подарунками.

Також без уваги не залишилися і шановні ветерани галузі. Керівники комунальних підприємств району щиросердно привітати їх зі святом, побажали сили і здоров’я, довголіття, мирного неба над головою та вручили їм квіти і подарунки.

Свято продовжилося музичними вітаннями у виконанні Маргарити Стратій, Олени Сульжик, дуету Діани Ванди та Сергія Сідака, квартету «Arts-Nova».

 


Автор: Царичанська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2016, 01:09 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації