Вхід | Реєстрація

Як побудувати за кордоном успішну кар’єру

Як побудувати за кордоном успішну кар’єру

Вважається, що українці, які вирішили переїхати за кордон, можуть працевлаштуватися лише на низькооплачувану некваліфіковану роботу. Насправді існує багато альтернативних варіантів пошуку хорошого місця праці. При бажанні кожна людина може успішно реалізуватися за кордоном, доклавши для цього певних зусиль.

 Як показує досвід наших співвітчизників, зробити професійного кар’єру за межами України під силу кожному, хто цього по-справжньому прагне. Але одного бажання в даному випадку недостатньо. Окрім професійного досвіду, мігрант повинен добре знати мову тієї країни, в яку планує переїхати. Без знання мови немає жодних шансів отримати високооплачувану та престижну вакансію. Тому ще задовго до поїздки претендент на роботу за кордоном повинен пройти мовні курси.

 Для закріплення мовних знань непогано поїхати в іншу країну на тимчасові підробітки. Наприклад, робота в Швеції на ягодах чи помічником по господарству не потребує професійних навичок та дає можливість удосконалити мову.

На думку експертів з працевлаштування, підробіток на некваліфікованих роботах являється непоганим стартом для професійної реалізації. Так, працюючи в іншій країні, мігрант поступово інтегрується в нове суспільство і може здобути цінні навики. Головне – не забувати рухатися далі. Дуже важливо у вільний від роботи час займатися пошуками кращих вакансій. На цьому етапі успіх великою мірою залежить від вміння презентувати себе на співбесіді і доказати свій професіоналізм.

 У кожній країні існують сайти, на яких роботодавці розміщають оголошення. Зайти на них і подивитися актуальну інформацію може кожен користувач Інтернету. У відповідь на підходящу пропозицію претенденту необхідно відправити резюме на англійській мові. Якщо професійні навики і досвід підійдуть наймачу, кандидат може отримати робочу візу на основі запиту в консульство від роботодавця.

На українських сайтах можна теж відшукати оголошення від іноземних фірм, якими найчастіше пропонується робота в Ізраїлі та Польщі. Однак до таких пропозицій слід відноситися з обережністю, щоб не попасти до шахраїв.

 Сьогодні багато міжнародних компаній відкривають свої філії в Україні з метою розширення бізнесу. Попасти до них на роботу досить складно, адже в таких фірмах до працівників висувається чимало вимог. Так, кандидат на робоче місце повинен знати декілька іноземних мов, володіти високим професіоналізмом та вміти ефективно продавати продукти компанії.

Працевлаштування в іноземній філії відкриває працівнику багато перспектив, головною з яких являється можливість просунутися вгору по кар’єрних сходинках та перевестися в іншу країну. В такий спосіб українцям стає доступною легальна робота в Бельгії, Фінляндії, Швейцарії, Німеччині і в багатьох інших країнах.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2016, 11:24 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації