Вхід | Реєстрація

Представники Солошинської школи перемогли на обласному зльоті краєзнавців

Представники Солошинської школи перемогли на обласному зльоті краєзнавців

Минулого тижня в Полтаві зібралося 128 кращих юних краєзнавців та активістів музеїв при навчальних закладах з 17 районів Полтавщини для участі у ХХХІІІ обласному зльоті.

У рамках зльоту була організована виставка з досвіду роботи «Досягнення юних краєзнавців та активістів музеїв при навчальних закладах», проводилася благодійна акція «Учасники обласного зльоту – воїнам АТО», працювали творчі майстерні за напрямами: «Історичне краєзнавство», «Природниче краєзнавство», «Фольклор та етнографія», «Досвід роботи музеїв при навчальних закладах».

Від Кобеляцького району на зльоті була представлена делегація гуртківців районної станції юних туристів, учнів Солошинської школи, на чолі з Вірою Свириденко , керівником зразкового краєзнавчого музею при Солошинській ЗОШ І-ІІІ ст. Наші юні краєзнавці у складі  Ірини Голубицької, Марини Довжої,  Оксани Мокрої та Світлани Мороз  виступили досить успішно. Вони вибороли перемогу в творчих майстернях  «Історичне краєзнавство» і «Досвід роботи музеїв при навчальних закладах» та отримали нагороди від департаменту освіти та науки облдержадміністрації. Також вони нагороджені грамотами обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді за активну участь у благодійній акції «Учасники обласного зльоту - воїнам АТО» та активну участь у виставці з досвіду роботи шкільного музею. Віра Свириденко була нагороджена грамотою департаменту освіти і науки облдержадміністрації за особистий внесок у справу збереження історичної пам΄яті українського народу, патріотичного виховання підростаючого покоління та розвиток краєзнавчого руху серед учнівської молоді. 


 


Автор: Відділ освіти Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2016, 15:13 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації