Вхід | Реєстрація

Відбулося чергове засідання Координаційної ради

Відбулося чергове засідання Координаційної ради

Минулого тижня в залі засідань Козельщинської районної ради відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування.

У заході взяли участь голова районної ради Юрій Марченко, голова райдержадміністрації Олександр Перепелиця, його заступники та керівники ряду відділів РДА й районних служб.

На  засіданні розглядались наступні питання:
1. Про виконання Закону України ,,Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг" (доповідач: Нестеренко Олександр Васильович - завідувач Козельщинського РС УДМС України в Полтавській області).

2. Про хід двомісячника чистоти та реалізації акції ,,За чисте довкілля" (доповідач: Бука Валентина Вячеславівна - начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації).

3. Про сплату ПДФО за земельні ділянки паї та розкриття додаткових резервів з надходжень до місцевих бюджетів усіх рівнів (доповідач: Вітер Тетяна Іванівна - заступник начальника Кременчуцької ОДПІ- начальника Козельщинського відділення Кременчуцької ОДПІ, Троцький Олександр Андрійович – перший заступник голови райдержадміністрації).

 4. Про підготовку до проведення робіт із ремонту доріг загального користування місцевого значення та комунальної власності (доповідч: Троцький Олександр Андрійович – перший заступник голови райдержадміністрації).

5. Про необхідність проведення ремонтних робіт інженерної інфраструктури на селі (доповідач: Троцький Олександр Андрійович – перший заступник голови райдержадміністрації).

6. Про готовність до проведення ремонтних робіт об'єктів соціальної інфраструктури району (доповідач: Троцький Олександр Андрійович – перший заступник голови райдержадміністрації).

Під час проведення засідання учасники детально обговорили питання упорядкування використання земель сільськогосподарського призначення та забезпечення своєчасної сплати відповідних платежів до місцевих бюджетів, які є джерелом фінансування об'єктів соціальної сфери на селі.
Особливий акцент доповідачі зробили на своєчасності проведення підготовчих заходів, необхідних для здійснення ремонтних робіт на дорогах загального користування місцевого значення, а також об'єктах комунальної власності інженерної та соціальної інфраструктури району.

За результатами предметного обговорення питань порядку денного Координаційної ради були підготовлені відповідні рекомендації.


 


Автор: Козельщинська районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2016, 16:51 | Козельщина | Політика
1. Ксю Ха / 2 квітня 2016, 01:37
Троцький - наше всьо! Із 6 питань по 4 виступив.Шо решта дармоїдів робить в адміністрації? Ага, колегія по місцевому самоврядуванню.Ніхто з районної ради і сільських рад не виступив.Кажу ж "один за всіх". Прямо як у тому телешоу.
2. юрій / 3 квітня 2016, 17:24
Та то він штраф ,за п’янку відробляє.Нічого путнього він там не сказав.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації