Вхід | Реєстрація

Школа має таланти

Школа має таланти

Лисківська ЗОШ I-II ступенів знову заявила про себе цікавим культурно-масовим заходом.

Уже стало традицією навесні проводити грандіозне свято під назвою "Школа має таланти", на якому учні дарують рідній школі веселі пісні, авторські вірші, запальні танці та влучні гуморески.

Так і цього разу свято тривало понад дві години. Конкурс відбувався для учнів початкової та середньої ланки школи. Конкурсанти змагались в таких номінаціях: "Вокал", "Хореографія", "Художнє читання", "Авторський вірш". Підтримати учасників зібралися рідні, близькі, друзі та вчителі. Тож діти у піднесеному настрої демонстрували свої творчі уміння, а гості заслужено аплодували кожному учаснику конкурсу.

Конкурс засвідчив, що учні Лисківської ЗОШ справді мають таланти, адже ми, вчителі, працюємо не лише над освітнім рівнем наших вихованців, а й дбаємо про гармонійний розвиток особистості кожного учня.

Отже, лауреатом в номінації "Вокал" стала Анжеліка Манза з піснею "Україно, краю" та Даніїл Живага, який виконав пісню "Промінчик"; над підготовкою цих учнів до конкурсу працювала педагог-організатор школи І. Петриченко. У номінації "Художнє читання" найкращими стали Таня Передерій та Христина Сирота, які декламували вірші літературно-драматичної композиції "Сторінками поезій Ліни Костенко", підготовленої керівником шкільного театру юних аматорів "Гармонія", вчителем української мови та літератури С. Білоножко. Своїми акторськими здібностями порадував всіх присутніх Сергій Сирота, він прочитав гумореску "Патріот". У номінації "Авторський вірш" були відзначені такі учні: Олена Косогова з поезією "А знаєте…" та Владислава Надвернюк в віршем "Мово моя, солов`їна". Номінація "Хореографія" відзначилася народним танцем з рушниками у виконанні ансамблю "Рушничок" під керівництвом О. Шуліки, молодого спеціаліста нашої школи, вчителя молодших класів.

Керували заходом завуч школи С. Войченко та педагог-організатор І. Петриченко. Девізом конкурсу стали слова: "У кожного з нас є крила. Головне - не боятися їх розправити!", які надовго залишаться у серцях наших учасників.

 


Автор: Світлана БІЛОНОЖКО, учитель української мови та літератури Лисківської ЗОШ I-II ст.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2016, 19:02 | Царичанка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації