Вхід | Реєстрація

У Кременчуці біля школи стріляли, є поранені

У Кременчуці біля школи стріляли, є поранені

Повідомлення про конфлікт між групою кременчужан на одній із вулиць міста надійшло на лінію «102» близько 5-ї години ранку 1-го квітня.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група кременчуцької поліції та наряди патрульної поліції. Правоохоронці встановили всіх учасників конфлікту – ними виявилися четверо місцевих мешканців. 

Троє з них отримали забої м’яких тканин різних частин тіла та звернулися до медичної установи міста. Унаслідок огляду чоловіків медики встановили, що підстав для їх госпіталізації немає. Отримані тілесні ушкодження попередньо кваліфікуються як легкі. Четверта особа за допомогою до медиків не зверталася.

Всі обставини події, в тому числі можливе використання учасниками конфлікту пневматичної зброї, наразі з’ясовуються поліцією. Діям учасників конфлікту буде надана адекватна юридична оцінка.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 125 кримінального кодексу України (умисне спричинення легких тілесних ушкоджень).


Автор: За матеріалами Кременчуцького відділу ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2016, 14:49 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації