Вхід | Реєстрація

Наявність відеоспостереження стримуватиме правопорушників 

Наявність відеоспостереження стримуватиме правопорушників 

У селі Мала Перещепина Новосанжарського району віднедавна працює система відеоспостереження, кошти на встановлення якої були виділені з місцевого бюджету в межах Програми профілактики злочинності.

Після успішної реалізації проекту у селищі Нові Санжари, Мала Перещепина стала наступним населеним пунктом, якому вдалося втілити у життя ініціативу місцевої влади.

За інформацією Олександра Мартиша, керівника Новосанжарського відділення поліції, який власне і вніс клопотання про технічне оснащення сіл на розгляд територіальної громади, публічну безпеку у Малій Перщепині допомагають вартувати 3 камери.
У найближчих планах місцевої влади – забезпечити відеонагляд іще у чотирьох селах району: у Крутій Балці, Драбинівці, Писарівці та в Лелюхівці. Про це, а також про ефективність технічної системи стримування, як називає її керівник поліції Новосанжарщини, та сприяння у її встановленні ішлося на зустрічі із головами сільських рад та сільськими громадами району.

На думку Олександра Мартиша, наявність відеоспостереження буде стримувати правопорушника навіть за відсутності поруч поліцейського. Окрім того, це дозволить покращити оперативність реагування поліції та розкриття кримінальних правопорушень.

 


Автор: Новосанжарське відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2016, 02:10 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Спостережливий / 2 квітня 2016, 22:37
Будь-ласка, шановні поліцейські наведіть реальну статистику розкриття злочинів за допомогою відеокамер. Скільки квартирних крадіжок, крадіжок корів та інших типових для нашої місцевості злочинів вдалося розкрити за допомогою даних технічних засобів.
І прохання до газети "ЕХО", зокрема, до Володимира Паршевлюка, направте запит про надання публічної інформації до органів місцевого самоврядування. І запитайте, в якої фірми і за скільки були закуплені камери.Хто їх буде обслуговувати і хто за це буде платити. Тоді у нас у платників податків буде об’єктивна інформація.
А поки що все це у кращому випадку схоже на окозамилювання.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації