Вхід | Реєстрація

Молодий чоловік обікрав пенсіонерку

Молодий чоловік обікрав пенсіонерку

Поліцейські Козельщинського відділення затримали 26-річного раніше судимого зловмисника, який здійснив розбійний напад на 82-річну пенсіонерку.

Минулого тижня до чергової частини Козельщинського відділення поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на жінку.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що напередодні ввечері невідомий чоловік, розбивши віконне скло, проник до будинку пенсіонерки. Зловмисник штовхнув жінку на підлогу та заволодів її мобільним телефоном і грошима в сумі 1700 гривень.

Відомості про цю подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

У ході проведених слідчо-оперативних дій працівники сектору кримінальної поліції встановили й затримали зловмисника. Ним виявився 26-річний раніше судимий житель Кременчуцького району.
Наразі триває досудове розслідування. За вказані дії законом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.



 


Автор: Козельщинське відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2016, 02:17 | Козельщина | Кримінал
1. таксист / 2 квітня 2016, 07:07
Таких надо кастрировать за бабушек безащитных надо.
2. Кінофан / 2 квітня 2016, 08:45
"Твой дом - тюрьма!!!" ("Берегись автомобиля")
3. Степан / 2 квітня 2016, 13:07
Скотиняка
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації