Вхід | Реєстрація

34-річний кобелячанин помер від тілесних ушкоджень

34-річний кобелячанин помер від тілесних ушкоджень

Увечері 1-го квітня до Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення від фельдшера центральної районної лікарні про те, що в одному з будинків райцентру виявлено тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями.

Як повідомив Володимир Федан, начальник Кобеляцького відділу поліції, наразі встановлено обставини трагедії та особу, підозрювану у скоєнні кримінального правопорушення.

За попередньою інформацією, під час розпиття спиртних напоїв 34-річний та 27-річний мешканці Кобеляк почали з'ясовувати особисті стосунки. Останній наніс знайомому тілесні ушкодження, від яких той згодом помер. 27-річного кобелячанина затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

 


Автор: Кобеляцький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2016, 14:39 | Кобеляки | Кримінал


1. Юрко Борисович / 2 квітня 2016, 19:45
Без коментарів
2. гість / 3 квітня 2016, 08:54
А у мене є коментарі. Це я так розумію сталося на вул. Фрунзе і майже біля офісу ЕХА? Тепер питання. А що ніхто із влади не знав за цей негативно всім відомий будинок? А чим у нас займається поліція (міліція)? А чим у нас займаються соціальні служби? Агов, Зоя Іванівна? Чи через твій стервозний характер у тебе вже нікому працювати? Чому лежачий чоловік, нехай він і вживаючий каку, кинутий напризволяще? А ми тут читаємо за жінку з Вільховатки та клянемо сільського голову, а в самих під боком? Чи всі ждали коли буде дійсне ЧП? Сусіди давно били сполох, коли ще була жива його мати, але всім по цимбалах. А тепер понівечені два молодих життя... Робіть хоч зараз щось, бо тут всі триндять за високу політику та бездарне наше керівництво краіною, а самі - ще бездарніші.
3. Кінофан / 3 квітня 2016, 19:26
[[ЦИТАТА|2|гість|Агов, Зоя Іванівна? Чи через твій стервозний характер у тебе вже нікому працювати?
"Обезьяна на палубе страшнее динамита" (см. "Полосатый рейс")
4. Критик / 3 квітня 2016, 23:52
2.гість
«Чи всі ждали коли буде дійсне ЧП?»

Спокійно, зараз сюди зайдуть постійні коментатори і розкажуть, що винен Порошенко, хунта та "міровий жидівський капітал" c) А серйозно кажучи, це просто наслідки хвороби всього нашого народу. Ми з запалом обсуждаємо що хочеш і винуватимо кого хочеш, але не самих себе, та тих хто нас безпосередньо оточує. Грубо кажучи, більшість чудово знає, наприклад хто в місті торгує наркотою, але про це не розказує, зате готовий тикати пальцем в сторону Києва і тамтешніх можновладців. А міліція-поліція, соцслужби, та місцева влада це просто "обличчя" місцевих мешканців, і ведеть себе, саме так, як ми їм дозволяємо.
5. Миролюб / 4 квітня 2016, 08:52
4.Критик
«
Спокійно, зараз сюди зайдуть постійні коментатори і розкажуть, що винен Порошенко, хунта та "міровий жидівський капітал"»

Ти прямо пророк якийсь. Канешно зайдуть і розкажуть, що винен "міровий... капітал". Як же без нього? Це ж саме його влада постійно клянчить і набралася вже стільки що будуть віддавать борги наші онуки. А борг - то святе. Думаю що навіть Стьопиних онуків будуть відловлювати у гейропах. І саме той капітал вчинив у нас переворот, призвів до ще більшої катастрофи, до ще більшого зубожіння народу, до ще більшої корумпованості і олігархізаці, і, врешті решт, до краху державності. Дмуаю бачиш що держави Україна в кордонах 91-го року вже ніколи не буде. А скоріше за все в перепективі взагалі не буде такої держави.
4.Критик
«) А серйозно кажучи, це просто наслідки хвороби всього нашого народу.»

На всі сто з тобою згоден, але звідкіля та хвороба взялася? Тільки не потрібно говорити, що із совка принесли. При совкові молодь виховували правильно починаючи з дитячого садка, жовтенята, піонери, комсомол, трудовий колектив... Не віриш? Подивися старі кіна. Так, доводили багато чого до абсурду, але то ж не по директиві ЦК, а в звязку з тією невиліковною поки що хворобою. Хвороба та з давніх давен, почитай старі книжки про українців. По твоєму коменту треба тут семінар провести. Чесно, ти все віно написав, але причин хвороби не розкрив. Вірно й те що мінти с нас же "вийшли". Кращих мінтів у нас не має і бути не може. Колись був Іван Бондаренко і з усім справлявся. Можна ж попрохати міліцію чи поліцію чи різних там краєнавців у вишиванках зробити виборку злочинності по рокам і провети такий собі зліт, сходняк, чи як там ще назвіть, з так званою єлітою, з вчителями і нехай вони не вішають лапшу про совковий тоталітаризм та про памятники і вулиці а пояснять, чому був, наприклад, у 1950-му році такий рівень злочинності, в 1980-му інший, а в 2015-му ще інший.
6. 1 гість / 4 квітня 2016, 12:39
Ці ваші коментарі-то все лобода! До чого тут виборка злочинності при совку? Чи "правильне" виховання того часу в школах? Чи нагадати як "веселилися" комсомольці і партійці? У цій історії найбільше шкода батьків!!! Але, як кажуть, такий кінець не важко було і передбачити...Думалося, що минеться, а закони логіки працюють...Що ніхто в Кобеляках не знав цих двох? Знали всі-хто вони і чим займаються, але, знову ж, думали, що минеться. Так потрібно робити висновки(тим, кому потрібно), щоб такі історії більше не повторювалися...
7. Петлюрівець / 4 квітня 2016, 14:54
5.Миролюб
«Дмуаю бачиш що держави Україна в кордонах 91-го року вже ніколи не буде. А скоріше за все в перепективі взагалі не буде такої держави.»

Обгрунтуй своє бажання , чому це украінський народ не повинен мати своєі держави ? Що тут повинен бути ще один федеральний округ Росіі ?
8. Миролюб / 4 квітня 2016, 15:17
7.Петлюрівець
«Обгрунтуй своє бажання , чому це украінський народ не повинен мати своєі держави ?»

Тебе не в синагозі навчили все перекручувати? Де це я писав, що маю таке бажання? Я констатую факт, що станом на сьогодні держави в кородонах 91-го вже не має. І це дякуючи таким як ти "патріотам".
9. Миролюб / 4 квітня 2016, 15:28
6.1 гість
«До чого тут виборка злочинності при совку? Чи "правильне" виховання того часу в школах?»

До того, щоб визначитися куди нас ведуть, до кращого, чи до гіршого. Он навіть петлюрівець тут розсуждав про аналогії, а ти тормозиш.
6.1 гість
«Чи нагадати як "веселилися" комсомольці і партійці? »
А може ти хоч одним оком подивишся як зараз веселяться. А, тепер же вони позапартєйні. А взазагалі-то до чого це ти? Я тобі писав про виховання молоді а не про партійців. Ти що, зовсім не розумієш?
6.1 гість
«Думалося, що минеться, а закони логіки працюють...Що ніхто в Кобеляках не знав цих двох? Знали всі-хто вони і чим займаються, але, знову ж, думали, що минеться»

Працюють не тільки закони логіки, а й закони причинно-наслідкових звязків. Я, чесно кажучи, не знаю, що там відбулося, можу й помилитися, але мені говорили, що потерпілий - це той, кого не так давно в Ехо захищали і ціле відео зняли про те, який він хороший, а мінти погані. А далі включи логіку і зроби висновки.
10. Критик / 5 квітня 2016, 12:41
5.Миролюб
«Тільки не потрібно говорити, що із совка принесли. При совкові молодь виховували правильно починаючи з дитячого садка, жовтенята, піонери, комсомол, трудовий колектив... »

Ну да, ну да. Виховували, виховували совєтського чєловєка, а потім в 1990 американці привезли наколотих сказом апельсинів і понеслось. Можна довго порозказувати про всих таких "вихованих" СССРом, от тільки хто ж наприклад розкрадав колгоспи? Тільки голови? То така правильно вихована молодь придумала лозунг "колгоспне то нічиє", я особисто бачив таких "вихованих" коли вони тягли все що бачили. Ну а голови тоже мимо не ходили.
Я ні в якому разі не хочу сказати, що всі вихідці с СРСР ворюжки і т.п. Серед них і нормальних багато. Але всі нинішні бізнесмени, депутати, чиновники і .т.п. то і є така правильно вихована молодь з совка. Ну не з Марсу ж їх нам прислали.......?
11. Петлюрівець / 5 квітня 2016, 13:48
10.Критик
« Але всі нинішні бізнесмени, депутати, чиновники і .т.п. то і є така правильно вихована молодь з совка. Ну не з Марсу ж їх нам прислали.......?»

Правильно, всі нинішні наші проблеми родом з СССР - тюрми народів.
12. Чабановський / 6 квітня 2016, 00:22
Замінивши дві букви а слові міліція "появилась" поліція. Вкрай непотрібна суспільству організація. Адже нічого не змінолося. Хіба що кількість злочинів які здійснюють правоохоронці зашкалює. Більшість цих злочинів ні фіксуються, не аналізується.
Запитайте своїх друзів, знайомих чим помогли вам прокурори, судді міліціонери?
Я неодноразово задавав таке питання людям, на що отримував відповідь : нічим не допомогли. Але скарг на дії прокурорів, суддів, міліціонерів чув багато.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації