Вхід | Реєстрація

У Полтаві поставили «Пісні про любов, або Нову історію Золотої рибки»

Прем'єра вистави відбулася у Палаці дозвілля «Листопад». Це - справа рук виключно полтавців: ролі виконали актори обласного театру ім. Гоголя, а автори сценарію - наші земляки Віктор Чубенко та Максим Юшко.
Глядачі, які суботнього вечора завітали до палацу дозвілля «Листопад», тут, аби побачити починання земляків, адже як актори, так і автори сценарію феєрії «Пісні про любов, або Нова історія Золотої рибки» – полтавці. Автори твору – підприємець Віктор Чубенко та молодий митець Максим Юшко. Автори намагалися подати на суд глядачів загальновідому казку на новий лад. Та ще й здобрили виставу великою кількістю пісень.
На славу попрацювали і костюмери: вбрання як головних героїв – діда, баби та власне Золотої рибки – так і епізодичних персонажів яскраво передавало неповторний морський колорит. Слід відзначити і ту іронічність, якою сповнений твір. Півторагодинна вистава промайнула, як одна мить, а нагородою акторам та авторам сценарію були не лише гучні овації, але й безліч квітів. Концерт-феєрія «Пісні про любов, або Нова історія Золотої рибки» припав полтавському глядачеві до душі, а отже, перший суто полтавський млинець не вийшов гливким.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2010, 15:35 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації