Вхід | Реєстрація

Найближчі два місяці Мельника продовжуватимуть тримати під вартою

Найближчі два місяці Мельника продовжуватимуть тримати під вартою

Таке рішення винесла суддівська колегія, яка розглядає справу про вбивства міського голови Кременчука Бабаєва та судді Лободенка.

14 квітня судді Кобеляцького райсуду розглянули питання щодо продовження запобіжного заходу для Олександра Мельника, якого звинувачують у замовленні вбивств Олега Бабаєва і Олександра Лободенка. Напередодні в соцмережах з’явилась інформація про те, що замість тримання під вартою Мельнику можуть призначити домашній арешт.

Зранку близько 50 кременчужан зібрали на мирний пікет біля будівлі Кобеляцького суду. Вони вимагали, аби судді не змінювали запобіжний захід.

Згідно рішення суддівської колегії, ще два місяці Мельника продовжать тримати під вартою.

Нагадаємо, що з 26 лютого минулого року в Кобеляцькому районному суді розпочалось слухання цієї резонансної справи. Звинувачення в замовленні убивств судді Автозаводського райсуду Олександра Лободенка та міського голови Кременчука Олега Бабаєва були висунуті Олександру Мельнику, директору телекомпанії «Візит».

Для довідки: 11 лютого 2014 року в одній із кременчуцьких лікарень від вогнепальних поранень

помер суддя Автозаводського районного суду Олександр Лободенко. Невідомий кілька разів вистрелив у суддю, коли той повертався додому з роботи. Згідно версії слідства, убивство було вчинене у зв'язку з професійною діяльністю Лобобенка.
26 липня того ж року, близько 10-ої години, неподалік від власного будинку був застрелений міський голова Кременчука Олег Бабаєв.
Кримінальне провадження відкрито на чотирьох обвинувачених осіб. За версією слідства, замовником у справі є Олександр Мельник, керівник телекомпанії «Візит», організатором Олександр Крижановський, правозахисник, виконавцями — Ігор Пасічний та Ігор Куник.

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2016, 15:42 | Кобеляки | Кримінал


1. Кінофан / 17 квітня 2016, 19:36
І який буде результат.
2. Пенсіонер МВД / 17 квітня 2016, 21:24
Судьи захотели европейскую зарплату – не менее $2 тысяч. Председатель Совета судей Украины Валентина Симоненко заявила, что в Украине судьи должны получать зарплату не менее двух тысяч долларов. Об этом сообщает Хроника.инфо со ссылкой на Обозреватель. "Сейчас зарплаты начинаются от 12 тысяч гривен...12 тысяч гривен в райцентре Закарпатской области и в районном суде Киева - две большие разницы. Я бы сказала, что зарплата судьи должна быть на европейском уровне, потому что у нас европейские цены. Думаю, это должно быть не менее 2 тысяч долларов, то есть где-то 50 тысяч гривен - это старт для райцентра", - рассказала Симоненко в интервью журналу Корреспондент. При этом председатель Совета судей Украины подчеркнула, что должен быть жесткий контроль и жесткое наказание. Читайте также: На чем ездят на работу украинские судьи. Видео "Конечно, наказание возможно лишь в случае, если МВД работает профессионально. И особенно в отношении судей. Здесь главными должны быть не политические лозунги, а факты. Судьи ведь сами юристы. И любой просчет правоохранительных органов будет использован на пользу этого недобросовестного и преступного судьи. Он знает, как это сделать. И это надо понимать", - добавила Симоненко
3. Кінофан / 20 квітня 2016, 22:05
Колись суді отримували як і народ. І правосуддя було чесне.
4. Кінофан / 21 квітня 2016, 06:31
[[ЦИТАТА|3|Кінофан|Колись суді отримували як і народ. І правосуддя було чесне.
"Пошел вон, отец мой" ("Человек с бульвара капуцинов"). Коли в тебе немає інтелекту обрати свій нік, а ще коли ти в прозі пишеш з помилками свої тупорилі "висновки", це характеризує тебе як далеку від реального життя людину. Вибач, я в перший раз, коли ти виступив і знову з помилками, але фразами із кінофільмів, промовчав. Запам"ятай, якщо ти хочеш щось написати, бо в принципі я не проти, я тільки приводжу фрази із кіно, мультфільмів... Без подальшого обговорення.
5. Кінофан / 22 квітня 2016, 21:36
Я б тобі малоумному пояснив би, що інтелекту не потрібно для того щоб скопіювати в неті фразу з кіна і вставити, а от свою думку висловити не кожному під силу. А нік підібрано якраз завдяки тобі під відірваного від реального життя муфлона. Ну а помилки того що мені 62 а на планшеті мажу по клавішах. Так що тезка витри соплі й не показуй шо ти шаріков... Можеш не тужитися, дозволяю обговорення.
6. Кіноман / 23 квітня 2016, 08:57
5.Кінофан
« мені 62 а на планшеті мажу по клавішах. Так що тезка»

62?!?! Тоді все зрозуміло... Судинна деменція, старечий маразм... Тобі про вічне та про землю думати треба, а не шкребти грибковими пальцями по планшету, ще й під чужим ніком. До відома, тезки бувають по імені, а не по "скижженому" ніку. Чи це в тебе совдепівська звичка разом з ностальгією по "правильним" суддям?
7. Кінофан / 25 квітня 2016, 22:02
Ні внучок, я таких деградантів як ти ще переживу, бо я старої закалки.Твої хвороби до мене відношення не мають жодного. А твій нік не скижений а запозичений, бо на нього твої права незаплюндровані. Я на відміну від тебе маю власні думки, й не копіюю з деградованими мізками тільки чуже. А при совдепії дуже багато хорошого було. Люди мого віку з жалем дивляться як такі як ти собі яму риють. Схаменіться, живіть нормально, туди встигнете хлоп’ята.
Знайти привід для радості значно складніше, ніж для смутку. Люди дуже люблять себе і тому страждають. "Хто увійде в останній вагон"
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації