Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі правоохоронці виявили факт незаконного вилову риби

Кобеляцькі правоохоронці виявили факт незаконного вилову риби

В ході проведення операції «Нерест-2016» дільничними офіцерами поліції Миколою Буйненьким, Русланом Тетянич та Вадимом Каленіченко здійснено відпрацювання Дніпродзержинського водосховища на території Кобеляцького району.

Під час відпрацювання затримано 27-річного мешканця Кобеляцького району, який займався незаконним виловом риби сітками. Під час огляду місця події працівниками поліції виявлено та вилучено сітку, вічко та свіжовиловлену рибу вагою близько 27 кілограм. Сума матеріальної шкоди, яку правопорушник завдав державі, становить 5 тисяч гривень.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 249 КК України. На даний час проводяться слідчі дії.

За вчинення даного правопорушення юнаку загрожує штраф від ста до двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.


Автор: За інформацією Кобеляцького ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2016, 18:34 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації