Вхід | Реєстрація

Команда-переможець отримала кубок

Команда-переможець отримала кубок

У середу в спортивному залі Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи відбулася районна спартакіада серед сільських голів, депутатів різних рівнів, державних службовців та інструкторів по спорту з нагоди 93-річчя утворення Кобеляцького району.

Участь у відкритті спортивних змагань взяли голова районної ради Володимир Кішінський, голова районної державної адміністрації Таміла Шевченко та голова ВДФСТ «Колос» Віталій Детюк.

Офіційне дійство розпочалось з шикування команд та привітання учасників змагань керівниками району.

Спартакіада проходила з семи видів спорту: настільного тенісу, шашок, шахів, гирьового спорту, перетягування канату, волейболу та міні-футболу.

Переможцями з настільного тенісу стали: Олександр Калантиря – член команди сільських голів, друге та третє місця серед чоловіків зайняли Віталій Голубенко та Антон Подобрий, серед жінок – Зоя Марченко – представники команди державних службовців.

З шашок кращими серед чоловіків були Олександр Жук – учасник команди депутатів, Сергій Вальцев – учасник команди держслужбовців та Микола Блискун – член команди сільських голів. Кращими серед жінок були Любов Назаренко (член команди держслужбовців) та Людмила Рибалко (представник команди сільських голів). Щодо змагання з шахів, то найкраще зіграв Микола Кривич (команда депутатів), Богдан Литвиненко (команда держслужбовців) та Микола Наумов (член команди інструкторів по спорту).

Найсильнішими з гирьового виду спорту були Артем Письмак (команда держслужбовців), Ігор Сахно (команда депутатів) та Григорій Галаган (команда сільських голів).

Щодо командних видів спорту результати наступні: з волейболу перше місце отримали інструктори по спорту, друге – депутати, третє – сільські голови, четверте – державні службовці. З міні-футболу: за призове місце боролися дві команди держслужбовців та депутатів. За допомогою розіграного пенальті перше місце посіли держслужбовці, друге –депутати, інструктори по спорту – третє, четверте місце посіли найстарші учасники змагань – сільські голови.

По перетягуванню канату перше місце посіли депутати, друге – сільські голови, третє – державні службовці, четверте – інструктори по спорту.

Щодо загальнокомандного заліку то переможцями стала команда державних службовців, яка набрала найбільшу кількість балів, друге та треті місця посіли команди депутатів та сільських голів.

По завершенню змагань керівники району вручили переможцям індивідуальних та командних змагань грамоти, а команда - переможець отримала кубок.


 


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2016, 10:53 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. гість / 23 квітня 2016, 06:29
Скільки ж у нас ще трутнів...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації