Вхід | Реєстрація

Найкращі джури — бутенківці

Найкращі джури — бутенківці

21 квітня відбулося відкриття районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Захід традиційно проходив у Бутенківській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ю.Дольд-Михайлика.

На урочисте відкриття прибули голова районної ради Володимир Кішінський, заступник голови районної ради Оксана Гордійко, виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації Жанна Шевцова, Бутенківський сільський голова Микола Скрильник, начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Коваль, директор районної станції юних туристів Микола Шабалтій, районний військовий комісар Сергій Каплатий, голова Ради Кобеляцької районної організації ветеранів Григорій Кіян.

Участь у спартакіаді взяли учні 10-11 класів восьми загальноосвітніх шкіл району - Озерянської, Шенгурівської, Іванівської, Дашківської, Бутенківської, Білицької, Кобеляцької ЗОШ І-ІІІ ступенів та НВК № 1.

Розпочалися військово-патріотичні ігри з підняття Державного Прапора під звуки Гімну України. Керівники району привітали учасників змагань, побажали їм перемоги та зазначили, що «Сокіл» («Джура» ) є одним з найкращих національних патріотичних виховних заходів ігрової форми, який проводиться системно у формі позакласної роботи.

Дитячо-юнацька гра на різних етапах передбачала інтелектуальні та спортивні випробування, під час яких школярі показували свої знання з історії становлення української державності, героїку визвольних рухів, українського козацтва.

У програмі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») були передбачені такі змагання, як туристсько–спортивна смуга перешкод, стрільба, ігри «Пластун», «Відун», «Впоряд», змагання «Рятівник» та конкурс звітів про виконання завдань під гаслом «Добре діло».

У підсумку переможцями районного етапу стали учні Бутенківської школи, відповідно друге і третє місця посіли учні Шенгурівської та Білицької шкіл.

Другий етап навчально-виховних зборів військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») відбудеться 25 травня на базі Бутенківської ЗОШ в урочищі «Драбинівка».

 


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2016, 11:05 | Кобеляки | Спорт і здоров'я


1. Трампампам / 22 квітня 2016, 11:51
Млять, ну шо за тупаки шакури роблять у держустановах. Ну шо це за фото? Триндець!А підпис. Кобеляцька райрада. Всією райрадою двісті слів у речення зв’язували. Такі інтєлєхтуали виведуть країну із кризи.
2. перекотиполе / 22 квітня 2016, 12:03
Справа добра, респект!
3. Петлюрівець / 22 квітня 2016, 14:50
2.перекотиполе
«Справа добра»

Слава Богу підростають юні петлюрівці...Слава Украіні !!!
4. Петлюрівець / 24 квітня 2016, 15:20
Свято духу в Холодному Яру
Свято духу в Холодному ЯруМасштабним видалося і цьогорічне чергове (традицію започатковано ще 1995 року) вшанування пам’яті отамана Василя Чучупака та його козаків-гайдамаків. Холодний Яр знову зібрав тисячі патріотів з усіх куточків держави. Організаторами вшанувань виступили Історичний клуб “Холодний Яр”, Всеукраїнське об’єднання “Свобода”, Холодноярська ініціатива, ГО “Вільне козацтво Холодного Яру”, Конгрес українських націоналістів, партія “Батьківщина”, Народний рух України, Національний заповідник “Чигирин”, Асамблея громадянських організацій малого і середнього бізнесу України, громадянський рух “Вільний простір”, музейно-етнографічний комплекс “Дикий хутір”, а також Ігор Гаврищишин, Анатолій Голубович, Анатолій Кучеренко, Олександр Рибалка, Анатолій Дідук та Ігор Сметанський, які здійснили внесок на організацію меморіальних заходів у Холодному Яру, а також дід Карбала із Цвітної, який зі своєї пенсії у 800 грн. віддав 150 грн. на організацію вшанувань полеглих.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації