Вхід | Реєстрація

25-річний молодик вчинив розбійний напад у с. Книшівка Козельщинського району

25.03.2016 до чергової частини Козельщинського відділення поліції ГУНП в Полтавській області по телефону надійшло повідомлення від громадянки Ш. 1956 р.н., жительки с. Ламане Глобинського району, пенсіонерки про те, що невідомий чоловік проник до будинку її матері і заволодів грошовими коштами.

Виїздом слідчо–оперативної групи  на місце події було встановлено, що 24.03.2016 близько 19 години невідомий чоловік, одягнений в чорну маску-шапку (прорізані очі та можливо рот), чорні спортивні штани з білими полосами та темний светр, зріст 170см., шляхом виставляння віконного скла проник до будинку її матері громадянки К. 1934 р.н., жительки с. Книшівка Козельщинського району, пенсіонерки, штовхнув останню на підлогу, внаслідок чого вона отримала тілесні ушкодження та відкрито заволодів мобільним телефоном та грошима в сумі 1700 гривень, після чого зник в невідомому напрямку.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України, а саме розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

У ході проведених оперативно – розшукових заходів працівниками сектору кримінальної поліції Козельщинського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області було встановлено, що дане правопорушення скоїв гр. Л. 1991р.н., раніше судимий за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка поєднана з проникненням), мешканець Кременчуцького району. Останній затриманий.

Проводиться подальше досудове розслідування.


Автор: За інформацією Козельщинського ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 квітня 2016, 12:22 | Козельщина | Кримінал
1. таксист / 25 квітня 2016, 13:00
Почаще б ловили а не висяки имитировали.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації