Вхід | Реєстрація

Час оновити свій гардероб

Час оновити свій гардероб

Зовсім скоро літо, і нам, дівчатам, вже час оновлювати свій гардероб і взуття. Та з нинішніми «космічними» цінами на товари це зробити дуже складно. Погодьтесь, хочеться ж не одну пару взуття на сезон, а хоча б декілька, та й однією сукнею чи сарафаном важко обійтись. Тому заради своєї краси потрібно шукати вигідні шляхи економії.

Звичайно, за покупкою ви можете відправитися до фірмового магазину і балетки жіночі купити зможете за досить високою ціною. А можете ту ж саму пару взуття пошукати в інтернеті і витратити в рази менше.

Та це зовсім не значить, що брендові магазини вам потрібно обходити стороною. Досить часто подібні бутіки влаштовують тотальні розпродажі, коли речі можна придбати з п’ятдесятивідсотковою або ж навіть з сімдесятивідсотковою знижкою. Як правило, такі розпродажі анонсовані і вони відбуваються наприкінці сезону, тобто коли подібні магазини «збуваються» речей зі старої колекції аби завезти нові. Або ж це може бути своєрідний маркетинговий хід для залучення якомога більшої кількості покупців.

Деякі шопоголіки не уявляють свого життя без подібних розпродажів. Одна моя знайома, яку звуть Оленою вже звикла купувати речі не в сезон. Тобто взимку вона купує футболки, шорти, різні сукеночки, які в цей період коштують значно дешевше. І навпаки, влітку звикла купувати зимові речі: светри, шапки та куртки. І стверджує, що до такого ритму покупок звикла і це не доставляє їй будь-якого дискомфорту.

Ще один спосіб зекономити – це покупка речей через інтернет-дошки об’яв. Сьогодні в Україні існує досить багато подібних сервісів, де можна придбати брендові речі за нижчою ціною. Щоправда, якщо вас не бентежить той факт, що вони раніше уже були у вжитку. Хоча там також можна знайти, приміром, взуття, яке його власник взував лише декілька разів. Або ж, взагалі нове, коли людина просто помилилась з розміром і вирішила продати невдало придбаний товар.

Де точно речі дешевші, то це на ринку. Щоправда, сподіватись на стовідсоткову якість та ексклюзивність товару не варто. Якщо ви живете в невеликому провінційному містечку, то будьте готові до того, що ви побачите не на одній паняночці такі ж балетки або кофтинку, як у вас.

Тому, як показує досвід чималої кількості людей, найвигідніше купувати речі в інтернеті. Єдиним недоліком таких покупок є той факт, що їх не можна приміряти перед покупкою. Та вихід з цієї ситуації простий: можна замовити доставку накладним платежем і перед оплатою приміряти річ у поштовому відділенні. Щоправда в цьому випадку ви переплатите за доставку.


Автор: Марія Романова
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2016, 14:55 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації