Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі спортсмени увійшли в двадцятку

Кобеляцькі спортсмени увійшли в двадцятку

11 травня на стадіоні «Динамо», що у Полтаві, відбувся заключний етап обласної спартакіади серед депутатів місцевих рад, присвячений Дню Європи.

Участь у спартакіаді взяли учасники з двадцяти трьох районів області. Змагання проходили з волейболу, міні - футболу, шашок, шахів та настільного тенісу.

Збірну команду Кобеляцького району представляли Олександр Калантиря, дашківський сільський голова, Людмила Рибалко, червоноквітівський сільський голова, Микола Кривич, депутат Білицької селищної ради, Оксана Хряп, депутат Бродщинської сільської ради, Жикола Жук, депутат Полтавської обласної ради. Очолила команду заступник голови районної ради Оксана Гордійко.

Члени збірної Кобеляцького району брали участь у таких видах спорту, як шахи, шашки та настільний теніс.

За результатами змагань, учасники команди Кобеляцького району отримали перше загальнокомандне місце з шашок (Людмила Рибалко, Микола Жук), з шахів — п’яте (Оксана Хряп, Микола Кривич), з настільного тенісу Олександр Калантиря посів 22 місце.

У загальному заліку спартакіади перше місце зайняла команда Оржицького району,  другі – решетилівчани, треті представники Машівського району. У нашої команди 14 загальнокомандне місце.

 


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2016, 09:49 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації