Вхід | Реєстрація

Підбито підсумки проведення спецоперацій «Заслон» та «Щит»

Підбито підсумки проведення спецоперацій «Заслон» та «Щит»

З метою забезпечення правопорядку під час травневих свят, надійного перекриття шляхів надходження у зони, що охороняються, заборонених до використання речей і предметів, а також запобігання їх виготовленню засудженими та особами, взятими під варту, в  період з 21 по 30 квітня 2016 року, в установах виконання покарань Полтавської області було проведено спеціальну операцію під умовним найменуванням «Заслон».

У результаті проведеної операції протягом вказаного періоду завдяки  взаємодії оперативно-режимних служб установ виконання покарань області при спробі доставки до забороненої зони було вилучено 100 гривень, 17 мобільних терміналів, 8 літрів спиртних напоїв та близько 12 грамів наркотичної речовини.

У період з 30 квітня по 10 травня 2016 року в установах області проводилась спеціальна  операція під умовним найменуванням «Щит», в результаті якої було попереджено 12 спроб передачі заборонених предметів через канали надходження, проведено 498 вибіркових обшуків, виявлено та перекрито 7 незаконних каналів надходження до засуджених заборонених предметів, а також попереджено  3 фізичних розправи.

При спробі доставки до заборонених зон установ області було вилучено 371 гривню, 3 мобільних термінали та 1 літр спиртних напоїв.

Під час проведення обшуків засуджених, територій та об’єктів установ Полтавської області було вилучено 2 мобільних термінали та 11 літрів браги.

Найбільш яскравими прикладами вилучення заборонених предметів стали: наркотичні речовини, що були замасковані у підошві кросівок та у ручці полімерного пакету, що намагались передати у посилках та передачах; спиртовмісна речовина, підфарбована під напій «Pepsi».

Заборонені предмети не потрапили до рук засуджених завдяки професійним діям пенітенціаріїв Полтавщини.

Вжитими заходами під час проведення спеціальних операцій під умовним найменуванням «Заслон» та «Щит» не допущено втеч, самовільних та інших надзвичайних подій серед засуджених та персоналу установ області.

Стан цієї роботи перебуває на постійному контролі у керівництва управління ДПтС в області.


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 травня 2016, 15:31 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації