Вхід | Реєстрація

Стартував проект «Молодий вибір»

Під час прес-конференція в приміщенні інформагентства «Новини Полтавщини» комерційний директор творчої агенції «Піонерія» Віталій Ковалевський та громадський координатор проекту Євгенія Делія заявили про офіційний початок проекту «Молодий вибір».
Молодіжний проект «Молодий вибір» починає своє життя 29 січня і триватиме до 5 лютого. За словами організаторів, мета заходу — привернути увагу молоді до виборів. Проект спонукатиме молодих людей проявити свою активну суспільну позицію, тобто прийти на виборчі дільниці та скористатися своїм конституційним правом волевиявлення.
Організатори наголосили, що проект «Молодий вибір» не є одним із елементів піар-компанії будь-якого кандидата в президенти. Під час проведення заходів за жодного з кандидатів агітація вестися не буде.
У рамках проекту буде відзнято відеоролик за участю всіх представників нашої молодіжної еліти. Транслювати його планують на місцевих телеканалах. Також серед молоді нашого міста буде розповсюджуватись інформаційна література. Організатори заходу проведуть кілька флеш-мобів, але яких саме — поки що тримається у секреті.
Останнього дня буде організовано рок-концерт «Вибір молоді», у якому візьмуть участь гурти «Онейроід», «ДМЦ», «Контрабас», «ПанКе Шава» та «Гречка». Орієнтовне місце проведення концерту — палац культури ВАТ ПТМЗ.
Під час прес-конференції представники гуртів подякували організаторам за чудову можливість виступити перед полтавськими глядачами. Зокрема клавішник гурту «Онейроід» Андрій Орлов розповів про те, чому група бере участь у проекті.
— Наша група прийде на концерт виключно переслідуючи прагматичні цілі, — сказав він. — По-перше, ми хочемо презентувати свій новий альбом. Прагматичною ціллю є те, щоб постояти на сцені та подарувати декілька приємних моментів глядачам концерту. Прагматично ще й те, що ми поспілкуємося за кулісами з хлопцями інших гуртів.

Автор: Ярослав КАДУК, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2010, 09:44 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації