Вхід | Реєстрація

Діти відвідали казкову країну та завітали на розважальні станції

Діти відвідали казкову країну та завітали на розважальні станції

Ранок першого літнього дня видався незвичайним. До Кобеляцького районного Центру культури та дозвілля поспішали дорослі і малі на районне свято «Дитинства сонячна планета», присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

Розпочалися заходи з конкурсу малюнків на асфальті «Дитячі мрії» та розважальної програми на святково прикрашеній літній сцені біля районного Центру культури та дозвілля. Малеча, школярі різнокольоровою крейдою на асфальті вимальовували кетяги калини, квіти, узори, птахів, казкових  героїв та  героїв з мультфільмів. Багато малюнків вирізнялося українськими символами, зображенням кордонів України. Казкові герої роздали учасникам конкурсу морозиво.

Святкова колона дітей Кобеляцького району в яскравих костюмах, з повітряними кульками, прапорцями та квітами пройшла вулицями міста під гучні сканування. 

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей привітали присутніх перший заступник голови райдержадміністрації Жанна Шевцова, заступник голови районної ради Оксана Гордійко та керуюча справами - секретар виконкому міської ради Зоя  Масич.

Традиційно відбулося нагородження обдарованих дітей грамотами та вручення подарунків переможцям конкурсу «Малюнок на асфальті».

Після урочистої частини присутніх запросили відвідати казкову країну Дитинства та завітати на станції «Спортивну», «Туристичну», «Умілі ручки», «Клякса», де на дітей чекали веселі розваги, спортивні конкурси, забави, різноманітні майстер-класи, цікаві заняття, атракціони та інші сюрпризи.   

Учасники «Концертної» станції майстерно виконували пісенні та танцювальні номери, заохочуючи глядачів до участі у дійстві. А бажаючі посмакувати солодощами чи придбати різнокольорові повітряні кульки, прикраси для волосся та безліч маленьких дрібничок заходили до торгівельних палаток. Батути, рибалка, машинки радо зустрічали маленьких відвідувачів. Дітлахів на святі розважали і казкові герої, з якими можна було потанцювати, сфотографуватися на згадку.


 


Автор: Кобеляцька райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2016, 12:17 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації