Вхід | Реєстрація

Перші перемоги депутатів у Чорноморську

Перші перемоги депутатів у Чорноморську

З успіхів розпочався виступ збірної  команди депутатів місцевих рад Полтавщини на Всеукраїнській спартакіаді, яка відкрилась 6 червня у Чорноморську Одеської області. У перший же день полтавці відзначились одразу у трьох видах спорту. Спочатку футболісти-депутати перемогли господарів турніру, збірну Одеської області - 2:1. Далі, у важких протистояннях, тенісисти Полтавщини пробились до 1/8 фіналу. З перемоги почався і виступ полтавських волейболістів. Депутати впевнено взяли гору над колегами з Донецької області - 25:11, 25:13.

— Дуже радує настрій збірної. Олімпійський принцип - це дуже добре, він підтримує спортивний дух. Але у нашу основну мету - перемогу для Полтавщини - ми вкладемо усі наявні сили. Початок є. Сьогодні граємо з Рівненською областю - серйозний супротивник. Взагалі легких перемог ми не чекаємо - усі збірні сильні, у їх складі - хороші спортсмени. Тому  за тріумф треба боротись від гри до гри, - розповідає керівник делегації Полтавської області, капітан волейбольної збірної, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

Всього у складі збірної Полтавської області  - 23 депутати. Її сформували у результаті обласного етапу спартакіади органів місцевого самоврядування, який у травні відбувався у Полтаві.

— По кожному виду спорту збірна формувалась на основі спортсменів команд, які посіли перше місце у своїх дисциплінах. Але це був не виключний фактор - ми приглядались і до індивідуальних спортивних талантів, яких також включили у збірну. Таким чином до Чорноморська відправилось надзвичайно сильне представництво, тому маємо і хороші перші результати, - повідомив начальник управління сім'ї, молоді та спорту Олександр Буцький.


Автор: Ігор Середа, прес-служба Полтавської обласної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2016, 15:15 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації