Вхід | Реєстрація

Під час гасіння пожежі у Полтаві вогнеборці евакуювали 6 людей

Під час гасіння пожежі у Полтаві вогнеборці евакуювали 6 людей

7 червня о 19:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у одній із квартир на 2-му поверсі 5-поверхового житлового будинку по вулиці Ватутіна Київського району міста Полтава виникла пожежа. Відразу до місця події було направлено відділення Аварійно-рятувальної частини та 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

На момент прибуття рятувальників, у під’їзді багатоповерхового житлового будинку було сильне задимлення. Аби запобігти травмуванню та загибелі громадян, було прийняте рішення негайно провести евакуацію мешканців квартир з 3-го та 4-го поверхів. Рятувальники евакуювали 6 людей та врятували 3 малолітніх дітей (2014, 2015, 2016 років народження), які знаходились в квартирах на 4-му поверсі. Дітей було направлено в дитячу обласну клінічну лікарню для подальшого обстеження, з підозрою на отруєння продуктами горіння.

Вогнеборці локалізували пожежу о 19:42, ліквідували о 19:47. До гасіння та евакуації людей залучалось 2 одиниці техніки та 16 чоловік особового складу. Працювало дві ланки газодимозахисної служби.

Вогнем було знищено меблі та домашнє майно, облицювання стін на площі 10 кв.м., пошкоджено меблі, віконну раму. Врятовано квартиру від повного знищення полум’ям.

За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем господарки квартири.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2016, 19:29 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації