Вхід | Реєстрація

Трішки про автобидло

Трішки про автобидло

Народ, як ви думаєте, у Правилах дорожного руху прописано, де має право їздити автомобіліст? Бо мені часто здається, що є спеціальні Правила для бидла, де вказано, що така категорія людей можуть (ні, ЗОБОВ’ЯЗАНІ) їздити по тротукарах.

Текст приблизно такий: "Запомни водій, коли ти сідаєш за кермо, тобі автоматично всі мають бути до сра..и. Не пропускай пішоходів на переходах, їздь там, де тобі зручно. Пофіг, шо це тротуар і по ньому йдуть діти. Ти ж — ВОДІТЄЛЬ, цар звірей, людей і всього, що тече, димить і шевелиться! Особа майже божественного проісхождєнія. Плюй на всіх. Кидай мусор із вікна, підрізай велосипедистів, щими мопедистів. Да, покажи, хто главний!"

Що характерно, свої, кобеляцькі, водії не всі пункти виконують. Але тоже пробують соблюдати. Но єслі ти приїхав "из города", то тобі ці селюки (саме так нас називають мешканці більших міст) по барабану. Челядь, ви шо, млять, не бачите, хто приїхав? РОЗІЙДИСЬ!! Ану, цилуйте покришки і брись із тротуара, бо царям жарко!

Як вам таке бидло? До речі, ці "гарадськие" приїздили вирішувати питання у відділ освіти. Виходить, що вони ще й освічені люди. Хоча, може бути, що предлагали чай або носки купити.

 

P. S. Ці фото зроблені сьогодні в Кобеляках, поряд із районним відділом освіти о 13 годині.


 


Автор: Совість, ти де?


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2016, 16:05 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації