Вхід | Реєстрація

Людям похилого віку та дітям радять лишатися вдом

Погода випробовує полтавців - різко погіршилася ситуація на шляхах. Лише протягом ночі шляховою експлуатаційною дільницею висипано на дороги понад 50 тонн соляної суміші, прочищено понад 100 зливоприймальників. Однак, постійний дощ нерідко зводить їхні зусилля нанівець. Погодні негаразди вранці найбільше позначилися на роботі пасажирського транспорту - на маршрути не вийшли автобуси підприємства «УМАК». В інтерв’ю місцевим телеканалам керівництво відділу з транспортних перевезень та зв’язку від імені транспортних підприємств вибачилося перед полтавцями за тимчасові незручності.
Стривожені ситуацією і в управлінні з надзвичайних ситуацій. Як повідомив начальник управління Володимир Кушнаренко, утворилася реальна загроза підтоплень. Працівники управління докладають усіх зусиль для їхнього упередження, водночас закликають полтавців на власних садибах зробити усе необхідне для відведення води. Навести порядок на прилеглих і закріплених територіях мають власники закладів, керівники установ й організацій, жителі приватного сектору.
Враховуючи подальше ускладненя погодніх умов виконком міської ради закликає людей похилого віку не виходити з помешкань без особливої потреби, а батьків по можливості залишати вдома учнів та вихованців дошкільних закладів.

Автор: www.rada-poltava.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації