Вхід | Реєстрація

Вітали із 100-річним ювілеєм жительку Кобеляцького району

Вітали із 100-річним ювілеєм жительку Кобеляцького району

3 липня 2016 року у колі рідних, близьких, односельців, гостей із району зустріла свій славний 100-річний ювілей жителька с.Просяниківка Світлогірської сільської ради Кобеляцького району  Олена Іванівна Лашко.

У день золотого ювілею до оселі довгожительки завітали голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, депутат обласної ради Сергій Жук, сільський голова Тамара Гординська, директор Кобеляцького районного  територіального центру соціального обслуговування Валентина Кинько,  представники засобів масової інформації, які привітали та побажали їй міцного здоров’я, довголіття і радості від кожного прожитого дня.

Наприкінці зустрічі Олена Іванівна розповіла гостям про свій  тернистий  життєвий шлях та заспівала улюблену пісню «Прилетіла ластівка».


Автор: Кобеляцька районна державна адміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2016, 11:57 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації